Hogy tüntessem el a szekrényszagot?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon régi szekrényünk, amiben több évig voltak régi ruhák. Most kipakoltam belőle és annyira büdös van benne. Először mosóporos vízzel tisztítottam ki, de nem tűnt el a szag. Tettem be illatosítót, az sem használ. Mit tehetnék még? A ruhák teljesen átveszik a szagot.
Ne írjatok olyat, hogy vegyek másik szerkényt!
2011. dec. 13. 17:35
2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az megszüntetné. Nem elnyomni akarom a szagot, hanem eltüntetni.
2011. dec. 13. 17:41
4/10 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi.
2011. dec. 13. 17:43
5/10 anonim válasza:
én új bútorba raktam pár illóolajas vattapamacsot (citrus), annál bevállt... pedig eleinte mindennek fa szaga volt
6/10 anonim válasza:
Mi vályogházban lakunk. Nem csak a falak, hanem a fal melletti szekrény is penészedik, dohosodik. Nem szabad a ruhákat nagyon belezsúfolni. Nekem az illatosító párna sokat segít, illetve gyakran nyitva hagyom az ajtaját.
Talán egy belülről festés segítene ezen.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha ecetes,szódabikarbónás vízzel kimosom a szekrényt, akkor tényleg eltűnik a szag?
2011. dec. 13. 18:07
8/10 anonim válasza:
Én is az ecetes vízzel való alapos kitörlést, és több napig nyitott ajtónál szárítást tudom ajánlani. Esetleg utána még ha füstölőt teszel bele 1-2 db-ot, amíg leég, csukd be az ajtót, és utána attól is szellőztesd ki. Ha még a füstölő után is marad valami, akkor próbáld meg, hogy a narancs leszedett héját süsd meg, és úgy frissen rakd be a szekrénybe. Annak eléggé intenzív illata van. Előbb utóbb, csak távozik a doh-szag. :)))
9/10 anonim válasza:
Ecettel mosd ki jól,utána szellőztesd ki.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor holnap kipróbálom az ecetet. Köszi a válaszokat.
2011. dec. 13. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!