Eladnám panel lakásom Győrben. Számít, hogy a legfelső szinten van?
Ebben teljesen igazad van!
Lehet esetleg olyan , aki az előnyei miatt kizárólag a legfelsőt keresi? Többen mondták, hogy félnek a beázástól is. Nálunk eddig többen áztak be csőtörések miatt az alsó szinteken, itt fent semmi gond nem volt.
A legfelső lakásokkal még az a nagy gond van, hogy nyáron eszméletlen meleg van bennük, hacsak nincs klíma a lakásban.
nyaranta nem főttetek meg a saját levetekben?
Mi a 10.-iken lakunk (Győrben), és nem főttünk meg... Szerintem sokkal szarabb egy kib.szott drága kertes ház tetőterében aszalódni. Ahhoz is volt szerencsém.
Egyébként nem olyan szar a panel legtetején lakni, persze vannak rossz tulajdonságai. pl. Elromlik a lift, a lépcsőházak között ezen a szinten keresztül lehet átjárni, kijutni a tetőre, zúg a szellőző berendezés.
De lent pedig lehet hallani hogy járkálnak feletted, ha csőtörés van, téged árasztanak el a dzsuvával, a forgalom is jobban behallatszik, a lift mozgása is gyakoribb, mert többen mennek pl. a negyedik fölé lifttel, mint a 10-ikre :DD
Szerintem nem lehet nehéz eladni. főként ha az a lakás amire én gondolok (Marcal1 2+2 fél szobás...)
23:24-nek!
Az apró betűs részt nem olvastad el azt hiszem...:-)
Mi 4 emeletes legfelsőn lakunk, sajnos lift az nincs, talán ez is gond. Ennyivel is kevesebb a havi kiadásunk és edzettek a lábaink! köszi a válaszokat.
Nekem is számítana, én 3 évig laktam Pesten a harmadikon, régi típusú, százlépcsőfokos háztömbben és soha nem bírtam megszokni a sok lépcsőzést.
Viszont tényleg vannak ilyen előnyei is, amiket említettél, a vevőjelölteknek is ezeket domborítsd ki.
Kérdező!
Én a mi 10.-ik emeleti lakásunkra írtam. Benne is van! Első mondat.
Így itt van lift :) De nem olvastad el a nagybetűs részt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!