Bonti74 kérdése:
Ki tud pontosan az új szocpollal kapcsolatban? Igényelhetem, ha GYED-en vagyok?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy min. 6 havi munkaviszonnyal kell rendelkezni, tudtommal a gyed is annak számít nem?2011. dec. 8. 11:36
1/6 anonim válasza:
bocsi hogy idepofátlankodok de engem is érdekelne.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy annak számít, de hogy igényelhetsz e így szocpolt, azt nem tudom. Viszont, elég, ha csak az egyikőtök rendelkezik fél év munkaviszonnyal. Tehát, ha a férjednek van 6 hónapja munkája, akkor lényegtelen, hogy neked van e, vagy nincs.
Engem ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy az egész építkezés/vásárlás 70%-áról kell számlát bemutatni? Vagy csk annak a 70%-áról, amit odaadnak neked?
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjemnek 2 hónapja felmondtak és még nem talált állást. Viszont nagyon szeretnénk megvenni egy új építésű házat. Ezért lenne fontos tudnom hogy egyáltalán beadhatom-e az igényem...
2011. dec. 8. 13:39
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak ház vásárlásra ill. építésre adnak. A számlák 70%-át be kell majd mutatnod, hogy arra költötted. Csak akkor veheted igénybe ha még nincs ingatlanod valamint már van 2 gyermeked.
5/6 anonim válasza:
Az is igénybe veheti, akinek nincs gyermeke, csak tervezi.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de azoknak 35 év alattiaknak kell lenniük.
2011. dec. 10. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!