Kinek mi a véleménye a gerendaházakról? A könnyűszerkezetesre gondoltam ugyanolyan jó minta normális tégla ház?
Teljesen rendben vannak. A mienk tavaly készült el. Nagyon jók. A mi főépítészünk szokta mondogatni, hogy amikor megkérdezik a téglához ragaszkodókat, hogy miért tégla, azt szokták az emberek érvként mondani, hogy csak.
Na meg persze az észvesztő hülyeségeiket, hogy a könnyűszerkezetes falát át lehet vágni fűrésszel, meg hasonló ökörségek. Mintha nem lehetnek bárhova bejutni az ajtón, meg az ablakon. Viccet félretéve.
A konfortérzeted egy könnyűszerkezetesben fantasztikus. Most már nagyon jó ugyanis a technologia.
A hőtartása bámulatos. Egyszerűen utánozhatatlan.
Nagyon csinosan alakítható, minden épületformát tudnak vele.
Egyre több építőiparban dolgozó ( ács, de még a kőműves is, az pedig nagy szó hidd el) épít, illetve építtet saját részre ilyet.
Egyenlőre olcsóbb, mint a tégla.
Hosszú az élettartama. ( Az unokád úgysem ebben akar majd lakni, és a mai világban mivel hőtérképpen kell árulni kötelezően a lakásokat házakat , ezeknek nagyon jó adataik lesznek)
Én nagyon meg vagyok elégedve a miénkkel Jó volt a kivitelezőnk is.
Remélem tudtam segíteni.
Igen. A ház hasznos alapterülete 86,6 négyzetméter. Szombathelyen lakunk. ( LAKI INVEST) Ők Szombathelyiek.
14 millió forint lett a végösszeg.
Ebben nincs benne a hitelbírálat, a közjegyzői díj, az értékbecslések ( banki költségek) , a térképre helyezés( földhivatali díjak), és a telek költségei.
Kivitelező válogatja. Létezik ettől olcsóbb is.
Nagyon dícsérik a NOVODOM céget is, mint kivitelezőt. Ők országosak.
De a neten több kivitelezőt is találsz. Figyelj rá, hogy rendelkezzen ÉMI engedéllyel. Ez a technologiai fokmérő.
Az általam említett árról tudni kell, hogy fehér nyilászáróink vannak. Bramac duna cserép. Az ár 12 négyzetméteres teraszt és 14 négyzetméteres gépkocsibeállót, 8 négyzetméteres járdát tartalmaz szürke térkövezéssel.
Az árak azóta kissé felmentek. A házunk jelen árkalkulációval 15,5 millió forint most.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!