Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nálatok is jártak ma Tigázosok...

Nálatok is jártak ma Tigázosok? Jól értettem, hogy tájékoztatót akarnak küldeni valami kedvezményről, ha megadunk pár adatot?

Figyelt kérdés
Gyorsan le akartam pattintani a gyereket, úgyhogy mindent előszedtem, amit kért. De utólag visszagondolva fura, hogy számlát nézett, meg óra gyáriszámát, csak hogy tájékoztatót kapjak. Parázok, hogy valami hülyeséget csináltam. Ugye nem szerződtem a Tigázzal így hirtelen a munka meg a boltba rohanás közt??? :(
2011. nov. 30. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak remélni tudom, hogy nem...Nagyon vigyázz velük!!!Szemét banda!!! Nekünk jelenleg is problémánk vannak velük.
2011. nov. 30. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. nov. 30. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
pff... megyek telefonálni
2011. nov. 30. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha valakit érdekel, valóban meghatalmazást íratnak alá a nyomik, de beszéltem a saját szolgáltatómmal, és megnyugtattak, hogy nem lesz gond, mert telefonon megerősítettem, hogy nem akarok szolgáltatót váltani. És mondták, hogy sokakat megszívattak ezzel.
2011. nov. 30. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

gázlopást is nézik...ha nem loptad, akkor majd megbuherálják, amíg nem figyelsz...klasszikus trükk...nem elmozdulni, fényképezni, vagy jöjjön vissza holnap, vagy máskor, addig előkeresel mindent...az órához ne nyúljon, mert neked annyi...

légy résen

2011. nov. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!