Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen ádventi koszurút...

Milyen ádventi koszurút fogtok venni vagy csinálni?

Figyelt kérdés
Én venni szeretnék,de nem tudom,hogy élő vagy mű-fenyőből e a jobb,mivel az élő-ből potyogni fog,a mű meg nem annyira tetszik.
2011. nov. 23. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
2,5 éves lányommal pont most csináltuk meg!Vettünk egy sima szalmakoszorút,zöld-piros masnikat,csillogó piros díszkötözőt,és csokibarna gyertyákat.Egy bácsitól kaptunk fenyőágakat.A koszorúra a díszkötözővel ráerősítettem körbe a fenyőt(befedi az egészet),majd gombostűvel beleszurkáltam a masnikat.A gyertyákat aranyszínű tartóra szúrtam,és azokat is beledöfködtem a koszorúba.Nagyon szép lett,és egyszerű.Az egészet rátettem egy tálcára,hogyha potyogna a fenyő,akkor arról könnyebb letakarítani.
2011. nov. 23. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én minden éven csinálok, már kislányom is segít. Tiszafa levelet szoktam tenni rá, az viszonylag jól bírja, vagy még a tuja tart tovább. Tavaly kis fa bábuk voltak rajta (hintaló, manó ) Idén "biokoszorút" készítek, narancs- alma- és citromkarikák lesznek rajta, és fahéjrudak. Épp tegnap szeltem fel a gyümölcsöket, most száradnak. Jah és narancssárga gömbgyertyák lesznek rajta
2011. nov. 23. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:
nem is rossz ,amiket írtatok,még utóbb lehet én is kedvet kapok hozzá és csinálok :)
2011. nov. 23. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Éppen most készültem el vele. Az alapot úgy csináltatom minden évben virágboltban. Jegenyefenyőből kötnek egy szép tömzsi koszorút, azt szoktam feldíszíteni. Én vettem hozzá barna-arany apró üveggömböcskéket, arany csillagocskákat és azokat ragasztottam fel ragasztópisztollyal. A masni már nem annyira divat, így a szallagot körben itt ott letűzve raktam rá, ezeket a pontokat is gömböcskékkel takartam el. Ja és egy pici angyalka is helyet kapott. Szerintem tökéletes lett.
2011. nov. 23. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ui: természetesen a 4 db gyertya is rajta van:-)
2011. nov. 23. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk idén nem hagyományos adventi koszorú lesz.Neten találtam az ötletet és megtetszett nagyon.Mivel az étkező barna meg drapp színű így színben is passzol hozzá.:)

[link]

Ilyesmi,csak az enyémen narancskarika lesz csillag ánizzsal meg aranycsillag ánizzsal meg kandiscukor kupacok.:)

Holnap már remélem elkészülök vele,2 napja ragasztgatom a kvszemeket ragasztópisztollyal :s

2011. nov. 23. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon ötletes az utolsó is :) megkérdezhetem h hol vesztek ragasztópisztolyt és mennyiért?
2011. nov. 23. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik barkácsáruházban kapsz 1000körül szerintem,de hobby boltokban is van.
2011. nov. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!