Mi fontosabb? A nagyobb konyha vagy a 3. hálószoba?
Átalakítás előtt vagyunk a párommal. Szeretnénk majd babát, de még nem belátható időn belül. 2 szobás most a ház, de ki is vannak használva, mert velünk él a nagyi is.
Azon hezitálunk, hogy inkább egy nagyobbacska konyhát válasszunk, a mostani csupán olyan 3-3,5 m2, vagy inkább egy 3. hálószobát?
Kinek mi a véleménye erről?
Átalakítható helyiségek vannak, viszont hozzá épülni nem szeretnénk, mert túl költséges.
Nem igazán értem. Két szoba van összesen vagy két hálószoba és még egy nappali?
Én mindenképp a nagyobb konyhát választanám, ha van nappalitok, ellenkező esetben a plusz hálószobát. Csak az a baj, hogy nekem is 3 m2-es konyhám van, és pontosan tudom, hogy abban bármit csinálni kész őrület, semmi nem fér el.
Én inkább a nagyobb konyhát választanám..
A baba még nem most jön.. mikor megszületik, és még picike, lakhat nálatok.. Mire meg már jó lenne, ha lenne saját szobája, addigra sajnos lehet, hogy a nagyitól el kell búcsúznotok.. Tudom, tök rossz dolog erről beszélni.
Ha van a 2 hálón kívül még egy nappalitok is, akkor én mindenképp ezt megoldást választanám.
Ha nincs nappali, akkor a 3. szobát. Majd, ha a nagyi már nem él veletek, akkor vissza át lehet megint variálni az egészet nagyobb konyhás verzióra. (gipszkarton válaszfal)
Az "undorítóskodóknak" no comment.
Nem lehet egy válaszfallal sajnos megoldani a helyzetet, mert ezt nem engedi meg a ház elrendezése.
Igen, két hálószobánk van, + nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, előszoba, nagy kamra, ami a házból is nyílik és egy plusz helyiségünk is van, amit most tárolásra használunk.
A konyha így tök jó nekem, csak kevés a munkafelület, ennyi a baj vele, de lehet ezen lehetne segíteni okos ötletekkel, nem?
Köszi a segítőkész válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!