Martin2010 kérdése:
Leégett a házunk, de a szobában a bútorok megmenekültek csak az a a baj, hogy nagyon füstszagú! Kérdésem hogy bírom eltávolítani a bútorokból a füstszagot? Van valami módszer vagy valami megoldás a dologra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 23:31
11/12 anonim válasza:
Nagymamámnál az alatta lakóknál volt tűz... hát. Azon kívül, hogy ajtót, mindent cserélni kellett mamámnál is, a szekkrényekben kicsit a mai napig érződik, de ha jól zárt, és netán lakkozott felület, akkor egész használható. Viszont rendesen ki kellett szellőztetni.
Az ülőgarnitúrát használta ugyan, de pár évvel később kénytelen volt lecserélni, mert érződött a szag.
Hát amit tehetsz, hogy a kárpitos bútorokat áthúzatod, és a szivacsot is ki kell cserélni. Viszont annyi pénzből már újakat is tudsz venni, ha mást nem használtan. :S
A legjobb, ha tudsz helyettük másikat szerezni, a ruhákhoz mindenképp kell egy új szekrény.
12/12 A kérdező kommentje:
Na szóval hogy a kétkedőknek ki elégítsem a kérdéseiket.Le éget a házam de más nap rohangáltam és ki vettem egy albérletet mert a 10 hónapos fiamat nem akartam ki tenni hogy egyik helyről a másikra hurcolni!Ja és igen a telefonomról mentem fel a nettre miután ki mentetem a maradék bútoromat a lakásból!!Mivel a nappali éget ki és a szobába csak a fűst ment be így azok a bútorok nem égtek meg!!És igen hajnali fél kettőkor volt időm arra hogy fel rakjam a kérdést mivel nem áll meg az élet dolgozok és éjszaka mikor a fiam el alszik akkor álok neki takarítani a megmarat értékeimet!! De amúgy köszönöm a segítséget mindenkinek!!
2011. nov. 18. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!