Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SEGÍTENE VALAKI? Napkollektor...

SEGÍTENE VALAKI? Napkollektor pályázat! Hogyan?

Figyelt kérdés
Hallottam a napkollektor pályázatról és érdekelne a dolog, de azt sem tudom, hogy hol kezdjek bele. Hol érdeklődjek? Hol lehet pályázni? Mik a feltételek? Van valahol erről valami leírás? Eddig mindenhol csak a hírekben olvastam, hogy elkezdődött, de hogy hol lehet erről informálódni azt már nem tudom.
2011. nov. 14. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt próbálj meg segítséget kérni:

[link]

2011. nov. 15. 06:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem erre gondoltál, de erről már lecsúsztál:

[link]

Az összes kiírt pályázatot az energia központon keresztül írják ki, érdemes a fenti honlapot figyelgetned. Pályázatot egyedül is megírhatod (én is ezt tettem), de igénybeveheted pályázatíró segítségét is, de egy energetikus segítségére mindenképpen szükséged lesz, ő számolja ki az ingatlan jelenlegi és a felújítást után tervezett energiakategóriáját. Ha nincsen tipped, kihez fordulhatnád, az Önkormányzat Műszaki irodáján biztosan tudnak tanácsokat adni. De olyan üzletekben, ahol pl. a napkollektort árulják, megírják neked díjmentesen a pályázatot azért cserébe, hogy náluk vásárolj.

2011. nov. 15. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:
érdeklődj a wellnet kft-nél, ők megcsinálják neked a felmérést,adnak egy árajánlatot, és ha tetszik,megírják a pályázatot neked..és mindezt ingyen,a fizetős része csak utána következik,alkatrészek,munkadíj,stb..de mindent megcsinálnak neked saját emberekkel,saját alkatrészekkel...én nagyon jól jártam velük...írj privátot és adok telefonszámot is...
2011. nov. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!