Most mi ez a hülyeség, hogy már november elején karácsony van mindenütt? :o
"a pénztárcájukat dagasztják -a mi kárunkra"
Azt mindenki maga dönti el mit vesz nehogy már az eladó tegyen róla ha valaki nem tudja visszafogni megát!
Náunk már október közepén kint voltak a karácsonyi cuccok, megnyílt a karácsonyi részleg a bevásárló központban. Szerintem jobb így, ha az ember aprólékosan veszi meg a dolgokat, minthogy decemberben sopánkodjon, hogy de sokat kell költenie. Ilyenkor nálunk hatalmas akciók is vannak (pl: sajt fondü 50 frank, de most akciózták és 20 frank /ennyiért sajt fondüt sose kapni/). Mivel nálunk vasárnap minden üzlet zárva szombaton vásárolnak az emberek és ez decemberben sincs másképp.
Én az ajándékok nagy részét már beszereztem. Könnyebb volt itt-ott egy kicsit többet költeni a havi budget-ből mint egyszerre sokat költeni. A világítások működnek, mindenhol karácsonyi sütik vannak. Én nem bánom, nekem már most karácsonyi hangulatom van. :) Annak ellenére, hogy még van több mint 1 hónap.
ÉS ahogy valaki már följebb írta. Ha valaki nem akar vásárolni nem fog. Én se veszek meg minden felesleges dolgot annak ellenére, hogy tetszik. Az a baj, hogy mostmár divat utálni a karácsonyt. Én a mai napig szeretem, készülök rá, listát készítek, hogy kinek mit stb. Ráadásul a nevelet gyerekeimnek már szeptemberben megvettem az ajándékokat (most 2* az akkori árának). Le lehet pontozni, de szerintem kár minden évben azonn bosszankodni, hogy "de korán kezdik az előkészületeket" meg "ez az üzletek reklámofogása". Ez van, meg kell tanulni együtt élni vele. Vannak ennél sokkal komolyabb problémák is az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!