Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülhet kb. egy...

Mennyibe kerülhet kb. egy kémény építettése?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy vegyestüzelésű kazánhoz, kályhához vagy gázfűtéshez lesz. min. 300.000 -be benne van.
2011. nov. 12. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Kandalló/kályha
2011. nov. 12. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb néhány százezer forint.

Úgy tudom, ma már nem lehet kisméretű téglából kirakni, hanem bélelt, szigeteltnek kell lennie. Tehát lehet hogy csak az ilyen kész elemekből összerakható kéményre kapsz engedélyt. Az anyagköltsége több, de hamarabb, egyszerűbben össze lehet "legózni".

2011. nov. 15. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez függ természetesen a kémény magasságától is. A neten lehet találni kalkulátort az egyes kéményrendszerek árainak számítására.Pl.: www.schiedelshop.hu

Amúgy sztem olyan 250ezerből jön ki.

2011. nov. 16. 15:52
 5/5 anonim válasza:

Nekünk a vegyes tüzelésűhöz 60 ezerbe került, két napja ki is égett. Kis híján leégett a házunk velünk együtt.

Ne sajnáld rá a pénzt, és mindenképpen hivatalos úton szakemberrel csináltasd! Én nagyon megijedtem, akár meg is halhattunk volna a két éves kicsimmel együtt... :(

2012. jan. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!