A lávalámpa, hogy tud elromlani? ( -. - :DD )
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég röhejes a kérdése, de kaptam egy lávalámpát és már 3nap után nem úgy működik ahogy először, először még rendesen keringett benne a cucc és felment a tetejére de most már egyben van az egész és a feléig megy kb fel:D:D
mi lehet vele?:D:D
2011. nov. 10. 21:16
1/5 A kérdező kommentje:
na és még írni sem tudok
*elromolni és kérdés
2011. nov. 10. 21:18
2/5 anonim válasza:
Kell várni egy kis időt mire az a cucc benne felmelegszik. Nekem durván 1 órát kell várni, egyébként lehet az égő gyenge benne, akkor bemész villamossági boltba viszed az égődet és pont ugyanolyat veszel bele, fogod kicseréled felmelegszik forog benne, örülsz.
3/5 anonim válasza:
Röhögni fogsz, de bizonyos értelembe el tud romlani. Az enyémnek pl az volt a baja, hogy használat közben felborult és levált a puha cucc a benne lévő fémspirálról (ami segít, hogy az a gempa átmelegedjen rajta) és 2 és fél óra alatt folyt rá vissza
4/5 anonim válasza:
Hát az enyém olyan, hogy ha nem használom, leül az alsó 5 centire a trutyi. Bekapcsolom, akkor melegszik fél-egy órát. Na akkor végre elindul, mire felér a tetejére, lehűlik, úgyhogy egy tömbben ott áll. :D Aztán további egy óra múlva megolvad kb és akkor jó és megy. :D
Alapvetően nem kéne kikapcsolni, de amiket lehet kapni, azokat nem merném égve hagyni, elég gagyik, annyit meg nem ér, hogy felgyújtsa a lakást. XD
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2011. nov. 14. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!