Mit tudok írni a modern konyhagépekről vagy a konyhai bútorzatról?
Arra már lusta voltál, hogy rákeress google-ben...
Majd szerinted azzal fognak foglalkozni az emberek, hogy kitalálják a házidogád "alapját". Most vázlatpontok érdekelnek?Ez tudod mennyire szubjektív? Most az a szenrencséd, hogy csak 7-es vagy, ha most érettségi előtt állnál nagyon szuperül kiosztanálak.Ennyire önállótlannak lenni...De lehet először is a helyesírással kellene foglalkoznod.Sok szerencsét!
Így egy kicsit általános. Mi a pontos címed?
mert pl írhatsz konkrétan egy konyhai gépről. mondjuk a kávéfőzőről. Annak van története. Rákereshetsz és leírhatod. Ugyan így lehet mondjuk a tálaló pultról is írni, hogy hogyan alakult ki a mai modern formája.
De lehet olyat is írni,hogy a mai modern konyha így és így néz ki.
Nem tudom ez segítség volt -e?
19:25
Na figyi...nem kioktatást kértem,hanem pár mondatot arról amit kérdeztem.Egyébként meg nem tudok rákeresni,mert sok a dolgom.Soroljam?Locoslni,pakolni,kutyám rendbetenni,mosogatni és a többi házimunka,meg eleve is tanulnom kell.És amúgy te csak ne osztoggas engem,mert nemtom hogy milyen életem van.Amúgy is ne törődj a helyesírással,nézz meg minden kérdést és megtudod hogy milyen jól írnak az emberek.Ja és nemtom hogy mit rontottam el benne de nembaj.
8 óra valamennyis.Köszi,segítség volt részben.Végre egy értelmes ember,aki nem csak osztogatni jön fel,hanem válaszokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!