A Fókusz pluszban levő Ökofaluról mi a véleményetek? Ti tudnátok így élni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 06:40
1/5 anonim válasza:
Miert ne lehetne?
Elmondanam, h rengeteg falusi el ilyen korulmenyek kozott, csak annyi, h az okofaluban kulakok vannak, ahogy elneztem.
2/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy a mai fogyasztói társadalom már nem tartható fent sokáig. Az emberek elfelejtették, hogy a természettel összhangban és nem az ellen kell élniük. Ezek a falvak egy régi-új irányt mutatnak, hogy hogyan lehet igazi munkával (nem papírtologatásból), boldogan megélni!
Szerintem ez a jövő, bár tudom, hogy nehéz lenne átálni.
3/5 anonim válasza:
Utolsó: mintha én írtam volna. Mi is tervezünk kiköltözni tanyára
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező pont ezt a falut keresem :)
megtudnád mondani hol van ez?
Lakik már valaki ilyen faluba?
Mi is most tervezzük hogy kiköltözünk a városból és igyekszünk önellátók lenni de talán könnyebb ha tartozik az ember valahova.
5/5 anonim válasza:
Egy jó kis kezdeményezés: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!