Mivel fertőtlenítsek cipőt, körömvágó ollót, ruhaneműt? Formalint hol tudnék beszerezni?
Hidrogénperoxid tablettával, azaz ennek oldatával. patikában kapható.
Miért kell fertőtleníteni?
Főleg a cipőt és a ruhaneműt nem értem, többen életben maradnak fertőtlenítés nélkül is. A túlzott higiéne során az immunrendszer nem működik megfelelően...
Másrészről tökéletesen csíramentesíteni otthoni körülmények között nem lehet- azon kívül, hogy (már bocsánat) ökörség.
Háát, mit is mondjak... Ha már ennyire "jó" fejek vagytok és vigyáztok az immunrendszerem megfelelő működésére, akkor elárulom, hogy egy fincsi gomba után szeretném a cipőket, zoknikat, ollókat, stb..., fertőtleníteni! Pont azért írtam, hogy nem a domestosra gondoltam, mert nem általános fertőtlenítőre van szükségem!
Azért köszi a válaszokat!
Dede, lehet kapni formalint, ma vettem.
Nejlon v gumikesztyűben kozmetikai vattakorongra v vattapamacsra kell pár csepp,be a cipőbe, az be a nejlonba, szorosan bekötni, 1 napig dunsztolni, 2 napig szellőztetni őket nyitott térben.
Ne lepődj meg ha egy-két hétnyi idő alatt kiszárad a bőr a talpadon és lehámlik.
Körömvágó ollót, csipeszt öngyújtó lángjával szoktam fertőtleníteni.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!