Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért szeret az önkormányzat...

Miért szeret az önkormányzat a lakótelepek parkjaiba nyárfákat ültetni?

Figyelt kérdés
Ez a legolcsóbb vagy a legyorsabban növő fa? Ha virágzik,tele az egész lakás a szöszmösszel.Az utca meg olyan,mint télen.Erre nem allergiás senki?
2009. máj. 2. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire olcsó, azt nem tudom, de tény, hogy ez nő a leggyorsabban.
2009. máj. 2. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is hihetetlen, nem az ilyen látványos szöszmöszök allergizálnak, hanem a mikroszkópikus méretű virágporok, amiket simán belélegzel.
2009. máj. 3. 17:39
 3/4 anonim válasza:
mert ha nyár van akkor nyárfákat fog ültetni
2010. júl. 25. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azért buzultak rá a nyárfákra, mert nem igényel sok gondozást. h elnézem, hogy mennyit permetezik a vadgesztenyéket (mert gombák támadják őket), akkor megértem az önkorikat, de akkor sem jó ez.

Én személy szerint a hársfákat szeretem, de ültethetnének bátran pl. szelídgesztenyét és különféle gyümölcsfákat is, mint régen.

Most is vannak amúgy Budapesten olyan utcák, ahol csak végig kell menned, és az utcákon lévő gyümölcsfákról tele tudod enni magad cseresznyével, meggyel, szilvával, dióval. Ezeket nem az utóbbi 10-20 évben ültették.

2018. júl. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!