Milyen hirdetőújságok jelennek meg a postaládában, milyenekkel lehet találkozni?
Hát nem mindegy hol azért. :D A legtöbb regionális, nem országos.
Nálunk pl. a szuperinfó, amire te gondolhatsz esetleg, de őszintén szólva hacsak nem nagyon keresünk valamit direkt, akkor egyből megy a kukába, olyan unalmas fajta.
Ha meg nem konkrét terméket keresünk, hanem céget, vagy hasonlót, akkor kisokos, vagy mi a neve, olyan, mint a yellow pages. :D
Budapest egyébként és természetes kőburkolatokkal foglalkozunk.
Amúgy ezzel a kuka dologgal én is így vagyok, nem tudom, mennyire lenne hasznos egy ilyen megjelenés. Nem a céget akarjuk hirdetni, mert azt kevesen ismerik, hanem magát a terméket, mert az viszont nagyon jó. Valószínűleg valamilyen szaklapban lesz hirdetés, mert azt konkrétan azért veszik meg, hogy tájékozódjanak, ott nem unalmas az ilyen hirdetés. Csak így neten nehezebb tájékozódni ebben a témában, mint gondoltam.
igen, egy lapban több esélye van, csak persze az árban is sokkal drágább. De a lakáskultúra, szép házak, stb jó lehet, sokan azért vesznek ilyet, hogy az építkezéshez ötletet merítsenek.
Vagy külön szórólap esetleg, ha nem az a gagyi színes lapra nyomtatott valami, akkor általában megnézem azért. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!