Milyen illatosítót használtok a lakásban, mi a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Fújós, automata fújós, párolgós, füstölő?...stb. Bármi jöhet, írnátok márkát is, és hogy meddig tart az illata?2011. okt. 2. 20:50
21/25 anonim válasza:
Én ilyen fújókába öntök öblítőt, és vizet, és azt szoktam a függönyre, az ágyneműre, a kanapéra... fújni! Ettől olyan lesz, mintha frissen mostad volna őket! Ez a legolcsóbb! :)
22/25 anonim válasza:
Én füstölőt használok, abból is a HEM márkát. Érdekes, hogy kipróbáltam már drágább kategóriájút is, de az nem volt olyan jó. Rengeteg illatot kipróbáltam már, így kedvencem is sok van. Legjobb illat talán a NAGCHAMPA, bár ez inkább később jó, amikor már elfüstölt.(nagyon tartós illat)
De szeretem a vaníliát, a rózsa-vaníliát, méz rózsát, a magnóliát, a baba-mama illatot, aloe verát, kanabisz, heena, és stb.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
vettem HEM füstölőt(ezt lehet nálunk kapni), aloe-sat (meg levendulát és zöld teát) Tényleg jó az illat, az öblítős módszer is tetszik, köszi mindenkinek
2011. okt. 3. 18:51
24/25 anonim válasza:
Nagy ritkán ilyen löttyös-mécseset használok, évente 1-2 alkalommal, főleg karácsonykor valami jó kis hangulat illatot, fahéj, narancs, stb.
25/25 anonim válasza:
Hú, nekem nagyon tetszik ez a fújókás, öblítős megoldás, ezt ki fogom próbálni otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!