Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek van valami vicces vagy...

Kinek van valami vicces vagy frappáns ötlete a ballagásra szánt ajándékpénz átadására?

Figyelt kérdés
Valami kreatív kísérőajándék, vagy ötlet ami árban nem túl drága, de mégis érdekes!
2009. ápr. 27. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Csokorba kötteted, és a virág helyén "pénz -rózsa" lesz.
2009. ápr. 27. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem könyvet kapott, celofánba volt becsomagolva, és a pénz szépen össze volt hajtogatva, és olyan volt, mintha masni lenne. Nem tudom hogyan tudták megcsinálni, de nagyon jól nézett ki. Pénzcsokrot is láttam már, és szerintem nagyon jól néz ki, csak én szörnyen szomorú lennék, ha azért nem kapnék virágot, mert a virágok helyén pénz van, de én lány vagyok, egy fiút például biztos nem hat meg, ha nem kap "gazt".
2009. ápr. 27. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Rakd bele a pénzt több címletben egy lufi belsejébe. Rakhatsz mellé csillagot vagy valami mást ezüstpapírból.

Fújd fel a lufit.

2009. ápr. 27. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Fényképalbumba. Aztán később használni is tudja.
2009. ápr. 28. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!