Milyen konténert és honnan kell rendelnem ha el szeretném vitetni a szemetemet?
rendelhetsz konténerestől konténert, de az legalább 20-30 ezredbe fog kerülni.Inkább ahányszor fordultok akocsival vigyetek el egy zsákkal egy köztéri kukába.
A szemetet ne gyűjtsd, ha egyszer valaki rádküldi az ÁNTSZ-t nagyon sokat fogsz fizetni.
másodiknak
Ne szemétszállító céget kérdezz,hanem a sima sittes konténereseket. Ők is többért viszik el mint a sima sittet, de nem olyan drága mint a szemétszállítók
illetve az égetéssel az a bajom hogy a szemétben van egy csomó sprés doboz meg konzerv és nem akarom kiválogatni..
nem tudjátok mekkorát durranna a sprés doboz tűzön?:D
Nálunk a szemétszállító szolgáltató cégtől is lehet konténert rendelni, de több kisebb cég is van akik ezzel foglalkoznak.
Tavaly rendeltem konténert, igaz nem szemétnek, hanem törmeléknek. Nekem elég volt az 1m3-es is. Azért akkor 10000Ft+áfát fizettem. A szemetet valamivel, egy-két ezerrel többért vitték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!