47nm-es panelba a beépített előszoba szekrényt bontotta már ki valaki?
Nekünk az előszobában pont nincs szekrény, de a konyhában és a kisszobában igen. Egyiket se bontottuk ki, pont jó helyen vannak. Jártam olyan lakásban, ahol kibontották, aztán beraktak helyette egy másik szekrényt, annak nem sok értelme van szerintem :D
De te tudod, mire tudnád használni azt a helyet. Ha szekrényt raknál oda, akkor felesleges kibontani.
Aha, ismerős probléma :D Mi is most rendezkedünk.
Nálam rövid mérlegelés után az lett a nyerő, hogy az előszoba, a fürdő és a főzőfülke tele lesz szekrénnyel. Zsúfolt lesz, viszont így el lehet érni, hogy a szobák nem raktárak lesznek. Egy nagy szekrénysor van a nagyszobában, de annak lecseréljük tükrösre az ajtaját, így nem feltűnő.
Szóval neked is azt ajánlom, hogy inkább zsúfold tele az előszobát szekrényekkel, azon két perc alatt átmentek, de cserébe a szobákba, ahol napközben általában tartózkodtok, minimális bútort tegyél.
nekem 50nm a lakásom, és van egy kis folyosó rajta, ami összeköti a konyhát a hálóval, és kb középen innen nyílik a fürdő.
ennél a lakáshirdetésnél megtalálod az alaprajzon azt, amiről beszélek : [link]
nos, itt volt egy nagy beép. szekrény, a melósok bontották szét, mikor felújítottunk. azért akartam kidobni, mert marha ocsmány volt, és az előző lakásomból maradt egy szép gardrób, ami pont elfért a helyére.
nem tudom, h a maradványaival mi történt, igazából nem is érdekelt :) a lényeg, h eltűnt, és most van a helyén egy ízlésesebb, igényesebb darab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!