Mennyibe kerül az ELMŰ áramszolgáltatás kikapcsolása és visszakapcsolása?
Figyelt kérdés
...és miert nincs ez benne az Üzleti szabalyzatukban, és miert nincs erre a temara (és védett fogyasztokra) menupont a telefonos ügyfelszolgalati rendszerükben?2011. szept. 21. 18:40
1/5 anonim 

válasza:

2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én JARTAM ezen az oldalon, de nem jottem ra (most is 10 percbe lelt!), hogy a Függelék az egy kulon link az Üzletszablyzat mellett!!
Jol latom, hogy a kikapcsolas az akkor ingyenes, és a visszakapcsolasnak van csak dija? A Csaladsegito 25E Ft-os koltseggel ijesztgetett tegnap!
2011. szept. 21. 19:14
3/5 A kérdező kommentje:
...egyebkent a Fuggelekben olvasott ügyfelszolgalati fogadóórák már másképp vannak! Lehet, hogy az összeg sem aktualis mar?
2011. szept. 21. 19:20
4/5 anonim 

válasza:

Igaz,nálunk nem az Elmü van,de a kikapcsolásért is kell fizetni,és a visszakapcsolásért. Együtt 25-30.000.-Ft
5/5 max2maxi válasza:
17.800.- Ft a visszakapcsolás 24 órán belüli kifizetés esetén, ha a kikapcsolás elmaradás miatt történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!