Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mely cégek vállalnak Magyarors...

Mely cégek vállalnak Magyarországon könnyűszerkezetes házépítést?

Figyelt kérdés
Gondolom nincsenek minden sarkon.
2008. márc. 11. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
keress rá a neten. több van, mint gondolnád.
2008. márc. 11. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
nagyon sok, de én lehet, hogy inkább külföldről hozatok magamnak.
2008. márc. 12. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Sokkal jobban jársz, ha inkább keresel egy jó ácsot, vizest, gázost stb. nagyon sok pénzt és bosszúságot spórolsz meg magadnak, ha saját kezedbe veszed az irányítást. Én is így építkeztem. Az apósom céget bízott meg és kétszer annyiba került neki (utó munkákkal együtt) mint nekem.
2008. márc. 13. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Én nem fogok spórolni a szakembereken, a finnek elég profik a könnyűszerkezetes házak építésében. (fél skandinávia és egész északamerika könnyűszerkezetesből van felépítve) Egy jobb faházra igérnek 500 évet, engem meggyőzött. Ezen felül, az a ház, ami megfelel a Skandináv éghajlaton, az itt is helyt fog állni. (a kivitelezés minőségéről nem is bezsélve)
2008. márc. 14. 09:55
 5/7 anonim válasza:
100%

www.bauland.hu

A barátnőmék velük építtettek, nagyon jók!

2008. márc. 14. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szszb beltér kft 70/212-37-58
2008. dec. 13. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minőségi, nagy céget ajánlok, akkor nem bánod meg. Drágább, de ott minden a terv szerint megy, és ellenőrzött anyagok. Mi a Hartl Haus-t választottuk, de volt még pár cég, aki külföldi minőséget hirdet.
2010. febr. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!