M@x kérdése:
Van itt egy bogár a falon hogy pusztítsam el folt nélkül?
Figyelt kérdés
Egyszerűen irtózok a bogaraktól.
Vagy nyugtassatok meg vagy bármi!
2011. szept. 19. 20:37
1/11 anonim válasza:
Fogd meg zsebkendővel, vagy lefújod rovarirtóval.
3/11 szaszesz válasza:
hmmm...Szóval hogyan kéne folt nélkül kinyiffantani egy bogarat...LŐDD LE PISZTOLLYAL
4/11 anonim válasza:
És ha esetleg mellé lőnél, akkor egy lasszóval próbálkozhatsz még....
5/11 anonim válasza:
Tudom, durva, de én hajlakkal szoktam őket lekezelni. :(( Éjjeli lepkéket is- teljesen megbolondulnak a fénytől, össze-vissza röpködnek, irtózom tőlük is. :( MIndenféle mászó bogárra is szoktam. Bocs a bogárbarátoktól...
6/11 anonim válasza:
gyufásdoboz kiürít- kinyit félig --falra közben bogárra ráilleszt--gyufásdoboz becsuk-- igény szerint pusztít.
7/11 anonim válasza:
Egy poharat ráteszel és alácsúsztatsz egy papírlapot. Így a bogárka bezáródik és elegánsan kisétáltathatod az udvarra.
8/11 anonim válasza:
Lehet most ezt a kiírást pont olvassa a molyember és felkeres éjfélkor. :P
9/11 anonim válasza:
Az előző hozzászólóhoz hasonlóan :) Én egy duncosüveget tartok a szobámban, készenlétben:) A múlt héten egy nagy zöld imádkozó sáskát vittem ki vele.
10/11 anonim válasza:
Pók: leporszívózóm
Sima nem veszélyes bogár: pohár és papír
Darázs vagy méh: ronggyal megfogom és kirázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!