Mennyiért lehetne kiadni ezt a lakást?
Figyelt kérdés
Budapesten XVI. kerületi, lakótelepi, első emeleti, 52 négyzetméteres, bútorozott lakás, csendes környezetben, gázfűtéssel, közepes állapotban, 2+1 félszobás, kamrás, külön WC-vel.2011. szept. 18. 10:38
1/6 anonim válasza:
Nézz utána hogy a környéken kik adják ki és mennyiért, és a szerint tudod igazítani. Szüleim a vidéki lakásunkat adták ki havi 40e. Ft ért Többért is ki lehetett volna, csak kicsit le volt lakva sajnos. Aztán aki bérelte az meg is vásárolta tőlünk.
3/6 A kérdező kommentje:
kerestem már a környéken kiadó lakást, de nem találtam, ezért nem tudok mihez viszonyítani... de köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 18. 11:08
4/6 anonim válasza:
Én megállapodnék a bérlővel. Magyarul közös megegyezés szerint.
5/6 anonim válasza:
Lakótelepen 70-80, ez vicc. Én a belvárosi, háromszobás, nagyon szépen berendezett és felújított lakásomat (egy lakóparkban) bérelem 110-ért. Persze lehet, hogy találsz olyasvalakit, aki személyes okokból pont ahhoz a környékhez ragaszkodik.
6/6 anonim válasza:
60ért sztem el lehet durrantani.
mi a hasonló adottságú gazdagréti lakásunkat adjuk ki ennyiért.
ennél többért ne kínáld, mert fel sem hívnak. ha szimpi az arc, és hosszú távra kiveszi, akkor engednék neki 5 rugót, de többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!