Kb. mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
3 szobában, konyhában és a folyosón központira átszerelni a gáázfűtést (konvektor). Ezeket leszerelni, fémcsövek + a beszerelése.
És 2 180x160-as, és 1 40x50-es ablak kicserélése fára.
Nagyjából mennyi idő és főleg mennyi pénz lenne?
Köszönök minden választ.
2011. szept. 12. 17:56
1/6 A kérdező kommentje:
És az engedélyeket mennyi időt alatt kapnánk meg?
2011. szept. 12. 17:57
2/6 tetro válasza:
központit fűtésre akarod lecserélni a konvektort? inkább add nekem a pénzed, ha ki akarod dobni az ablakon.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, és nem az én pénzem.
2011. szept. 12. 19:56
4/6 anonim válasza:
Szerintem max 1,5 millió forint. A gáztervek módosítása szerintem 1-2 hét ha jó tervezőt kapsz. A többi a kivitelező dolga.
5/6 anonim válasza:
Előző: ablakok kicserélése l nap. A közp. fűtés beszerelése üres lakásban 2 ember 2 nap.
6/6 anonim válasza:
Már maga a központi fűtés kiépítés is milliós tétel.
Ha lassan is dolgoznak, egy hét alatt bőven meg kell lenniük vele. Vagy inkább hamarabb.
Mi az engedélyekre 1-1,5 hónapot vártunk, de nálunk az ügyintézés olyan lassú és bonyolult már egy sima okmányirodában is, hogy egy lejáró jogosítványért is háromszor kell sorban állni fél napot és 2-3 hét mire lett is belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!