Havanna, Békásmegyer miért olyan olcsó?
- messze van,
- sok a kisebbségi,
- sok az alkoholista panelproli,
- lepukkant lakótelepi környék,
- stb.
Egyébként nem kell ilyen messzire menni. 7 millió körül már Csepelen is kapsz 45-50 nm-es panelt.
Jó, én csak azt írtam le, amiről konkrétan tudok.
Lehet, hogy csak két szobás, de nem földszinti és nem is "századik" emeleti és nem olyan, hogy a falakon kívül rögtön lehet mindent cserélni.
Lehet, hogy ott is ki lehet fogni jó áron nagyobbakat és lehet, hogy a Havannán is vannak szép állapotú lakások ilyen olcsón, csak hát az egyéb körülmények sem mindegy szerintem.
Sok sikert a lakáskereséshez! :)
egy lakás árát nagyon meg tudja dobni vagy le tudja húzni maga a környék.
inkább élnék egy lepukkant lakásban a Gellérthegyen mint egy fullosban valami proli környéken.
inkább valami jobb helyet válassz leendő lakhelyedül, az egész hangulatodat befolyásolja az, amit a lakásból kilépve látsz, hallasz. persze, megértem, h nem vagy milliomos, de fontos, hogy a gyerekedet milyen környezetben neveled, hol jár suliba, kikkel barátkozik.
Békásmegyer gyakorlatilag két részből áll: a Duna felőli oldal a "szegénynegyed", de kifejezetten "balhésnak" nem mondanám. Mondjuk ha laki kéne, én mindenképpen a hegy felőli oldalon laknék. Sokkal normálisabb környék, az emberek is kulturáltabbak és a házak liftjei, lépcsőházai is tisztábbak. Vannak kamerák, és sokat járőröznek a rendőrök, nem igazán jellemzőek a balhék.
A "messze van", az relatív, mihez képest?
A Margit hídtól a HÉV kb. 15 perc és elég sűrűn jár. A buszok lassabbak, de abból is van elég. A város központjától nem sokkal van messzebb, mint a Pók utcai lakótelep, ami a legdrágább a városban, szóval az ár nem emiatt alacsony.
AZ olcsó lakások mind a Duna felőli oldalon vannak... na ott néhány lépcsőház tényleg San Francisco-i hangulat uralkodik, de persze ott is ki lehet fogni jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!