Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Havanna, Békásmegyer miért...

Havanna, Békásmegyer miért olyan olcsó?

Figyelt kérdés
Lakásokat nézek és a pesti átlaghoz képest ezen a két helyen eszméletlen olcsónak tűnnek a lakások. 55-68 négyzetmétereseket adnak 6-7millió között. Nagyon olcsó... Akkor is, ha felújítandó belülről. De miért ennyire olcsók itt a lakások? Az oké, hogy padlón vannak az ingatlanárak, de máshol az ekkorák 8-9körül vannak most is... Mi van ott, hogy ennyire olcsó? Olvastam, hogy itt páran ott laknak és nem is gáz szerintük, de akkor miért dobálják szinte az ember után a két-két és fél szobás lakásokat apróért?
2011. szept. 4. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

- messze van,

- sok a kisebbségi,

- sok az alkoholista panelproli,

- lepukkant lakótelepi környék,

- stb.

Egyébként nem kell ilyen messzire menni. 7 millió körül már Csepelen is kapsz 45-50 nm-es panelt.

2011. szept. 5. 10:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak 45-50 négyzetméteren nincs meg a két és fél szoba, ami nekünk kell. :) De akkor úgy látom tényleg felejtős az olcsó lakás. Ahol most lakunk oda lehet jönni hévvel IS, de szinte soha nem használom, nem szeretem. Lehet, hogy puszta kíváncsiságból megnézzük magunknak, hogy milyen is a havanna például, de keresünk jobb helyet lakni. Na meg engem nem nyugtatna meg, hogy tele van cigányokkal, bár a kamerák miatt nem törik fel a kocsimat, akkor se szeretnék ott lenni... Köszönöm!
2011. szept. 5. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Jó, én csak azt írtam le, amiről konkrétan tudok.

Lehet, hogy csak két szobás, de nem földszinti és nem is "századik" emeleti és nem olyan, hogy a falakon kívül rögtön lehet mindent cserélni.

Lehet, hogy ott is ki lehet fogni jó áron nagyobbakat és lehet, hogy a Havannán is vannak szép állapotú lakások ilyen olcsón, csak hát az egyéb körülmények sem mindegy szerintem.

Sok sikert a lakáskereséshez! :)

2011. szept. 5. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

egy lakás árát nagyon meg tudja dobni vagy le tudja húzni maga a környék.

inkább élnék egy lepukkant lakásban a Gellérthegyen mint egy fullosban valami proli környéken.

inkább valami jobb helyet válassz leendő lakhelyedül, az egész hangulatodat befolyásolja az, amit a lakásból kilépve látsz, hallasz. persze, megértem, h nem vagy milliomos, de fontos, hogy a gyerekedet milyen környezetben neveled, hol jár suliba, kikkel barátkozik.

2011. szept. 5. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképpen máshol fogunk nézni, viszont egyik helyen sem voltam még sose, ezért a havannát megnézem magamnak, kíváncsi vagyok milyen az, mert aki ott lakik nagyon védi, hogy semmi különös, de úgy látom többségében nincs jó vélemény róla. Meg mint írtam, jó, hogy akkor be van kamerázva, de ha attól még tele van cigányokkal baromira nem fogom jól érezni magam. Meg akkor az sem utolsó, ha mondjuk ezek a "hátrányos helyzetű szerencsétlenek" nem fizetik a számláikat engem is érint, ha a tömbünkben kikapcsolják a gázt..
2011. szept. 6. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Békásmegyer gyakorlatilag két részből áll: a Duna felőli oldal a "szegénynegyed", de kifejezetten "balhésnak" nem mondanám. Mondjuk ha laki kéne, én mindenképpen a hegy felőli oldalon laknék. Sokkal normálisabb környék, az emberek is kulturáltabbak és a házak liftjei, lépcsőházai is tisztábbak. Vannak kamerák, és sokat járőröznek a rendőrök, nem igazán jellemzőek a balhék.

A "messze van", az relatív, mihez képest?

A Margit hídtól a HÉV kb. 15 perc és elég sűrűn jár. A buszok lassabbak, de abból is van elég. A város központjától nem sokkal van messzebb, mint a Pók utcai lakótelep, ami a legdrágább a városban, szóval az ár nem emiatt alacsony.

AZ olcsó lakások mind a Duna felőli oldalon vannak... na ott néhány lépcsőház tényleg San Francisco-i hangulat uralkodik, de persze ott is ki lehet fogni jót.

2012. jan. 8. 20:50
 17/17 anonim válasza:
11-es válaszoló pont Csepelt hoztad fel példának.Elég zűrös környék és tele van romákkal.
2015. okt. 29. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!