Milyen legyen az új szobám? 14/l
Én most készülök itt hagyni a 13 évesen (9 éve) berendezett szobámat, mert külön költözöm a szüleimtől. Nekem barackszínűek a falaim, a bútoraim nem fehérek, hanem olyan közepes barnák, és a padlószőnyegem szürke-kék mintás (ez egyszer már ki lett cserélve, előtte világoskék volt). Függönyöm sose volt, csak reluxa, de neked mindenképp legyen, mert szörnyű anélkül! Szerintem a függöny úgy jó, ha vagy a fal színétől egy párárnyalattal sötétebb, vagy a szőnyeghez hasonló színű.
Ha van üveg az ajtódon, akkor csinálhatsz rá üvegmatricákat.
Úristen 13 évesen elköltözöl a szüleidtől?
OMG
Ezt nekem írtad? Ha igen akkor légyszi mondd meg miért! A mondatom nem hibás, viszont a tied...
(az utolsó válaszadó)
Én meg az előttem lévő szövegére írtam.
Aki azt írta 13 éves és külön költözik a szüleitől.
Bemásolom akkor!!
"Én most készülök itt hagyni a 13 évesen (9 éve) berendezett szobámat, mert külön költözöm a szüleimtől. Nekem barackszínűek a falaim, a bútoraim nem fehérek, hanem olyan közepes barnák, és a padlószőnyegem szürke-kék mintás (ez egyszer már ki lett cserélve, előtte világoskék volt). Függönyöm sose volt, csak reluxa, de neked mindenképp legyen, mert szörnyű anélkül! Szerintem a függöny úgy jó, ha vagy a fal színétől egy párárnyalattal sötétebb, vagy a szőnyeghez hasonló színű.
Ha van üveg az ajtódon, akkor csinálhatsz rá üvegmatricákat.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-03 07:37"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!