Jysk-ben érdemes kanapéágyat venni?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami mindennapos alvásra alkalmas, nem jön szét. Milyen anyagból legyen?2011. szept. 1. 14:31
1/7 anonim válasza:
Az utcánkban van egy JYSK, ahogy észrevettem nem a hosszútávon is tartós termékeikről híresek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem.Mi egyszer vettünk ott egy ágymatracot és olyan rossz volt hogy 1 év után kijöttek a rugói meg szétment és kényelmetlen volt.A kanapéágyuk se lehet túl jó, inkább vegyetek máshol kicsit drágábban vagy esetleg a vateráról is lehet olcsón venni.
3/7 anonim válasza:
A barátnőm most vett egyet, nem tudtam lebeszélni. Szerintem szörnyen gagyi.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor körülnézünk máshol is.
2011. szept. 1. 15:02
5/7 tetris válasza:
A tavasszal vettünk egy ruhásszekrényt a Jysk-ben. Dán eredetű a bútor, úgy gondoltuk, ez már jó garancia arra, hogy a minősége is jó legyen.
Itthon összeszereltük, és sajnos az új szétesés határán van. A szerelési utasitás szerint, pontosan, gondosan raktuk össze. A bútor egy szóval összefoglalva: hulladék.
Mindez Dániából idehozva a Jysk által.
6/7 A kérdező kommentje:
KÖszi..Ikea is hasonlóan rossz?
2011. szept. 1. 16:46
7/7 anonim válasza:
Az olcsó kanapéágy mindenhol rossz. Egyébként mindennapos alvásra ugye nem is ajánlott.
Ikeában vannak jók, de azok már többszázezerbe kerülnek.
Mindennapos alvásra egyébként olyan kanapéágyat válassz, ami nem rugós meg nincs komoly mechanikája, hanem kihajtható szivacsos. Ez azért jó, mert nem nagyon tud tönkremenni, hiszen nincs benne mi tönkremenjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!