Mennyibe kerül egy cserépkályha átrakása?
Figyelt kérdés
110 ezerért kaptam ajánlatot, a felmerülő költségekkel együtt( samot tégla, stb.), de soknak találom! A pénz felét előre kérik, ezt is furcsállom. Mit gondoltok?2009. ápr. 17. 20:20
1/5 anonim válasza:
Nekünk 150 ezerért rakták át. A pénz felét szokás előre kérni, mert ha te nem bízol meg benne, neki is joga van arra, hogy nem bízzon meg abban hogy fogsz fizetni. Ha tudnád, milyen sokan nem fizetik ki a mesterembereket.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, elképzelésem sem volt, hogy kb mennyi a normális összeg, de ezek szerint ez még bőven elfogadható!
2009. ápr. 17. 21:31
3/5 anonim válasza:
Azért más véleményét is várdd meg vagy nézz utána máshol is.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából az átrakás egy idős néninek lenne, aki az utolsó pillanatban szólt, hogy nézzek körül, mert ő sincs tisztában a munkadíjjal stb. Sok helyen utánanéztem, de mivel sehol nem találtam árat, végsőként írtam ide. Mivel sürgős, ezért nem nagyon volt időm várni! De természetesen a további válaszokat is várom.
2009. ápr. 18. 12:13
5/5 anonim válasza:
mindenkép kérj számlát, ill szerződést amibe bele foglaltatik hogy előre kifizetted a felét. Amugy ez normális hogy valamennyi összeget foglaloként leteszel, igy ő is tudja hogy ki fogod fizetni ha elkészült. De papir kell róla. Ár: Anyosoméknak drágábban csinálták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!