Szerintetek mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
havi közös kölstség 40000 ft,télen nyáron egész évben.ti nem sokallnátok egy kicsit?mert én már a hajamat tépem minden honapba és ebben csak a fütés és a viz van més nincs a tobbit mind külön fizessuk a villany a kukastb.saját ,70 nm panellakásrol van szo.szeretnék megoldani egyedire legalább tudnám miért fizetek de nem engedik.elköltözni nem tudok máshova.jo lenne adnátok valami ötletet,hogy hogyan lehetne kevesebbet fizetni.minden megoldás érdekel.elore is koszi a válaszokat2011. aug. 25. 14:34
1/7 anonim 

válasza:

NEGYVENEZER???
És szokott lenni lakógyűlés, ahol elmondják, hogy mire mennyit fizettek?
mert az mondjuk durva
2/7 anonim 

válasza:

Ez tényleg sok. Jó lenne ha ezt közösen megtudnátok beszélni, mert nem igaz hogy a többiek nem sokallják. Ha esetleg mégis adódna lehetőséged a költözésre akkor menjél.
3/7 A kérdező kommentje:
igen sajnos ennyi.és még erre csak az az enyémre is 70 ezer ftos futési éves számla mit egészbe fizessek be.sokalni sokan sokalják csak nem mernek szolni mert ö vitájuk,hülyeségük véget lett ez az egész.mert nem birtak választani közös képviselot ezért átadták a beksz házigazta cégnek.ja és még nem beszélve arrol hogy ebbe csak a fütés és a viz van benne,de még a kölcsönük is benne van elosztva mit a kazán felujitására felvette 27 millio ftot.
2011. aug. 25. 15:53
4/7 A kérdező kommentje:
ugyhogy nem tudom mit kéne már veluk csinálni.én már arra gondoltam hogy leválni ugy hoigy egy elektromos futést veszek és abbol futom a lakást.igy akkor már gondolatom szerint nem kéne fizetnem közös költséget a kölcsönüket meg a fütést csak a vizet.szerintetek?
2011. aug. 25. 15:56
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan mennyivel dobná meg a villanyszámlát de legalábbb tudnám mire fizetem meg egász nap itthon se vagyunk reggel elmegyunk este jovunk.
egésznap felesleges futeni
2011. aug. 25. 15:58
6/7 anonim 

válasza:

Szüleim 45 ezret fizetnek havonta (télen-nyáron) egy szintén 70 négyzetméteres lakótelepi lakás (nem panel, hanem alagútzsalus) rezsijére. Igaz, ebben benne van minden: fűtés (télen vagy 26°C van a lakásban, hideg- és melegvíz, szemétdíj, gáz, felújítási alap, közös költségek (liftek, lépcsőházi világítás, házmester bére, kazánhitel) és a bizosítás. Ezen felül csak a villanyszámlájuk van + a tv-internet-telefon. Ők is soknak tartják, mondjuk elszámoláskor szoktak visszakapni 60-70 ezret.
7/7 A kérdező kommentje:
ezt még én is elfogadnám.
2011. aug. 25. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!