Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszazárni egy...

Hogyan lehet visszazárni egy dezodoros flakont?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: Van egy üres dezodoros flakon, erről lehámoztam a tetejét , és ebbe építeni akarok egy vízbontót, miután beleraktam egy tekercset már csak vissza kéne zárni amin egy szelep van(ez utobbi jó víz feltöltésére , és a hidrogén és oxigén kivezetésére) , én arra gondoltam ,hogy valami fémdarabot oda illesztek csak nem tudom mivel bírjam rá , hogy a helyén maradjon.
2011. aug. 24. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül felrobbannod!
2011. aug. 24. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Láttál már vízbontó készüléket?

Beraktál egy tekercset? Aztán azzal hogyan fog működni? (sehogy)

Hogyan akarod elválasztani a hidrogént az oxigéntől egy szelepen keresztül?

Megannyi kérdés...

2011. aug. 24. 23:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Én igazából nem szándékozom külön kivezetni a két anyagot ,ez igazából kisérleti jelleggel menne, (persze nem akarom nyomás alá helyezni mert az tényleg hatalmas bummal járna) csak kipróbálni , hogy hogyan működne , ha sikerűl megápítenem akkor leírom , hogyan lehet a legprimitívebben otthon megcsinálni....
2011. aug. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!