Felmondhatom az albimat azért, mert leomlott egy plafondarab? Amikor beköltöztünk, a tulaj azt mondta, hogy van egy kis leázás, de nem vészes, és 6 hónapra rá leomlott, mit tegyek?
Megjavíttatni nem fogm, és szerintem nem vagyok köteles a felújítási munkálatok alatt itt lakni...1 évre vettem ki, de szerintem 180-ért (rezsivel) nem ezt várom...
Bent van nála 2 havi kaució, ha ezt benthagyom, az vajon fedezi-e az utolsó hónapot? mert én fizetni nem vagyok hajlandó.
Akár fedezi, akár nem, én nem fizetnék többet, mert nem az a kérdés, hogy hány ft-os albiban omlott le a plafon, hanem, hogy a tulaj (akinek mellesleg a lakás működéséről való gondoskodás, és a hibák NEM eltitkolása a bérbeadáskor kötelessége) nem mondott igazat.
Neked az kellemetlenség, hogy költözhetsz megint, és ennek ő az oka- akkor ezt nyelje le ő. Szóval nem fizetnék többet.
Ugye az nem börtön, hanem egy mezei albérlet.
Na mert akkor értelemszerűen bármikor felmondhatod, nem kell ahhoz még a plafonnak se leomlani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!