Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felmondhatom az albimat...

Felmondhatom az albimat azért, mert leomlott egy plafondarab? Amikor beköltöztünk, a tulaj azt mondta, hogy van egy kis leázás, de nem vészes, és 6 hónapra rá leomlott, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megjavíttatni nem fogm, és szerintem nem vagyok köteles a felújítási munkálatok alatt itt lakni...1 évre vettem ki, de szerintem 180-ért (rezsivel) nem ezt várom...

Bent van nála 2 havi kaució, ha ezt benthagyom, az vajon fedezi-e az utolsó hónapot? mert én fizetni nem vagyok hajlandó.

2009. ápr. 16. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kaució nem fogja fedezni az utolsó hónapot, de ezt egyénileg meg kellene beszélned a tulajjal. Szerintem költözhetsz és nem vagy köteles ezt megcsináltatni. Ha nagyon gázul leomlott, nem csodálom, hogy költözni akarsz. Ez veszélyes is lehet meg 180 ezerért csak nem ilyen vár az ember...
2009. ápr. 16. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
A kaució 180 ezer ami bent van nála, az albi 90 ezer, és télen volt 180 a rezsi, most hogy nincs fűtés, maximum 140 lehet. Nem hinném, hogy ezt a kaució nem fedezi. Vagy nincs igazam?
2009. ápr. 16. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Akár fedezi, akár nem, én nem fizetnék többet, mert nem az a kérdés, hogy hány ft-os albiban omlott le a plafon, hanem, hogy a tulaj (akinek mellesleg a lakás működéséről való gondoskodás, és a hibák NEM eltitkolása a bérbeadáskor kötelessége) nem mondott igazat.

Neked az kellemetlenség, hogy költözhetsz megint, és ennek ő az oka- akkor ezt nyelje le ő. Szóval nem fizetnék többet.

2009. ápr. 16. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugye az nem börtön, hanem egy mezei albérlet.

Na mert akkor értelemszerűen bármikor felmondhatod, nem kell ahhoz még a plafonnak se leomlani.

2009. ápr. 16. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!