Mi a véleményed Győr-ről, Zalaegerszegről v. Sopronról? (Ki melyiket ismeri) Milyenek ott az emberek?
Igazából Pestről szeretnék majd elköltözni és az érdekelne, h milyenek ott az emberek, a környezet? Én több okból is költöznék arrafelé. Pl. Pest nekem túl zsúfolt, koszos, szeretnék 1 kicsit vidékiesebb helyre költözni ahol több "zöldet" látni. A másik meg a romák...kerül fordul az ember és mindenhol ott vannak. A bajom csak annyi h már meggyűlt velük a bajom pedig én sose keresem a bajt megyek az utcán tök nyugisan és körbeáll a lámpánál 3 roma gyerek h melyikük jön be nekem...ez a Blahánál történt és még volt 2 hasonló eset. Persze vannak kivételek nekem is van tök normális roma ismerősöm, de lényegében sztem eléggé balhésak. Persze biztos vannak a Dunántúlon is rablások meg ilyenek de az érdekelne h ott nyugisabb azért a helyzet nem? Szerencsére a munkám az nem kötött és a párom is most végez tanfolyamot.
20/L
Győri vagyok. Tévedés, hogy Szigetben lakik a fent említett "kategória", mert az a városrész Újváros. Szigetben új társasházi övezeteket építettek ki EU-s játszóterekkel, új utakat építenek...stb. És némely utcában csak a telek 15 millió forint.
Szabadhegyen a régi panelokban vannak főleg, meg Marcalváros 1-en, szintén panelokban.
Sashegy? Hát oda megint csak nem költöznék.
Rablások: Pestnél biztosan kevesebb, szerintem nyugisnak mondható a város.
Munka: Audi duplájára növeli a területét, rengeteg embert vesznek fel az elkövetkező években. Ja, és Győrben mindig van munka, aki keres, az talál is. Én pl. soha nem voltam munkanélküli.
Sopron: nem olcsó város, de a "határ" közelsége miatt meggondolandó. Onnan simán át lehet járni Ausztriába dolgozni. Persze Győrből is, de az azért macerásabb.
Mi most keresünk új otthont két kisgyerekkel és a Zalaegerszeg külső részein (...hegy) találtunk is elfogadható árú házakat.
Mi erről a véleményetek, érdemes lenne oda költözni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!