Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Győr-ről,...

Mi a véleményed Győr-ről, Zalaegerszegről v. Sopronról? (Ki melyiket ismeri) Milyenek ott az emberek?

Figyelt kérdés

Igazából Pestről szeretnék majd elköltözni és az érdekelne, h milyenek ott az emberek, a környezet? Én több okból is költöznék arrafelé. Pl. Pest nekem túl zsúfolt, koszos, szeretnék 1 kicsit vidékiesebb helyre költözni ahol több "zöldet" látni. A másik meg a romák...kerül fordul az ember és mindenhol ott vannak. A bajom csak annyi h már meggyűlt velük a bajom pedig én sose keresem a bajt megyek az utcán tök nyugisan és körbeáll a lámpánál 3 roma gyerek h melyikük jön be nekem...ez a Blahánál történt és még volt 2 hasonló eset. Persze vannak kivételek nekem is van tök normális roma ismerősöm, de lényegében sztem eléggé balhésak. Persze biztos vannak a Dunántúlon is rablások meg ilyenek de az érdekelne h ott nyugisabb azért a helyzet nem? Szerencsére a munkám az nem kötött és a párom is most végez tanfolyamot.

20/L

2011. aug. 22. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Győri vagyok. Tévedés, hogy Szigetben lakik a fent említett "kategória", mert az a városrész Újváros. Szigetben új társasházi övezeteket építettek ki EU-s játszóterekkel, új utakat építenek...stb. És némely utcában csak a telek 15 millió forint.

Szabadhegyen a régi panelokban vannak főleg, meg Marcalváros 1-en, szintén panelokban.

Sashegy? Hát oda megint csak nem költöznék.

Rablások: Pestnél biztosan kevesebb, szerintem nyugisnak mondható a város.

Munka: Audi duplájára növeli a területét, rengeteg embert vesznek fel az elkövetkező években. Ja, és Győrben mindig van munka, aki keres, az talál is. Én pl. soha nem voltam munkanélküli.

Sopron: nem olcsó város, de a "határ" közelsége miatt meggondolandó. Onnan simán át lehet járni Ausztriába dolgozni. Persze Győrből is, de az azért macerásabb.

2011. nov. 7. 13:09
 12/15 anonim válasza:
Győr nagyon szép város, és van elég cigány, de nem ők határozzák meg a belváros arculatát. Egy utca és annak vonzásköre az általuk lakott rész, a Kossuth utca, Most az egész város fel van túrva, jövőre meg elkezdik a cigánytelep felszámolását, ha minden igaz. Sopron meseszerűen szép város, szerintem egy csoda a belvárosi rész. Szombathely még talán érdekes lehet szerintem mindenképp, bár én úgy tapasztaltam, hogy ami élet van ott, az az egyetemistáknak köszönhető, + a belvárosi hangulat nem teljes a II.VH-i bombázás óta.
2011. nov. 14. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Sopron,és Győr. Mind a kettő,álomváros! Látszik,hogy az már nyugat,a javából!A romák ottan is vannak,de jóval kevesebb,és sokkal vissza fogottabbak,csendesebbek,kulturáltak mint Pesten. Győrben,van elég sok sznob,kis fiatal fafejek,akik nagyképűek,és anyagiasak. De hol nincs? Mellesleg,a nagyképűek,nem feltétlenül romák. Az emberek,Sopronban,és Győrben is sokkal segítő készebbek,kulturáltak,és tiszta,és szép egy város mind kettő. Budapest is lehetne,ilyen tiszta,de sajnos a 20-év szélső liberális városvezetés,még rengeteg pótolni,és javítani valót,hagy maga után. Sopron,tiszta Ausztria! akárcsak Győr! De Győrben is a belvárosi részek,a szebbek. De Budapesten,is majdnem hasonló,a helyzet,PL Budán!
2014. aug. 26. 15:00
 14/15 Katalin_borsod válasza:

Mi most keresünk új otthont két kisgyerekkel és a Zalaegerszeg külső részein (...hegy) találtunk is elfogadható árú házakat.

Mi erről a véleményetek, érdemes lenne oda költözni ?

2017. aug. 14. 13:01
 15/15 anonim válasza:
Kaposváron vagy Zalaegerszegen vegyek _e házat illetve sorházi lakást? Érdekel a közbiztonság, van - e kulturális élet télen is?
2021. szept. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!