Nektek mit jelent az otthon?
Figyelt kérdés
Veletek is úgy van, hogy amikor hazamentek a lakásotokba, akkor mintha visszamennétek a saját kis világotokba? Na most ezzel nem kifejezetten arra gondolok, hogy otthon nyugodtan mászkálhattok alsóneműbe!!! Hanem amikor hazajösztök, akkor az nem olyan, mintha valamelyik rokon vagy barát házába mennétek, hanem otthon az olyan más, olyan kis \'saját világ\'?2009. ápr. 15. 16:05
1/5 A kérdező kommentje:
ja és bocsi a rossz megfogalmazásért, csak nem tudom magamat jól kifejezni.
2009. ápr. 15. 16:05
2/5 anonim 

válasza:

nekem az otthon egy jó meleg fészket,vagy kuckót jelent,ahol legjobban szeretek lenni :)
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen érthető a kérdésed. Valóban ,az otthonunkban jól érezzük magunkat,ez egy fix pont az ember életében. Én még takarítani is szeretem,letörölgetni a kedves tárgyaimat,elnyújtózni egy kád kellemesen meleg vízben,esetleg bekucorogni egy sarokba olvasni. A legközelebbi rokonaimnál sem tudnék ilyen maradéktalanul "otthonérezni" magam. Ahogy írod,ez egy saját világ. Csak a mienk, a családé.
5/5 anonim 

válasza:

Én ha megyek valahovà,2 ora tàvollét utàn hiànyzik a lakàsom.
Imàdok felszabadultan élni.
Otthon,az otthon.
Még a vihart is szeretem,ha a meleg lakàsomon belül vagyok,és ugy dörög az ég.
Behuppani az àgyba,és a kedvenc filmedet nézni,a kedvencételed melle^tt,reggel a madàrcsicsergésre,és napfényre ébredni,a munkàbol hazajövet utàn egy forro zuhanyt venni,mele köntösben a konyhàban teàt vagy kévét kortyolgatni...
Kell ennél több£?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!