Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Békásmegyer tényleg gettónak...

Békásmegyer tényleg gettónak számít?

Figyelt kérdés
Tehát... sok a kisebbség? Milyenek az ott élő emberek?
2011. aug. 18. 21:12
1 2
 11/13 Süle Dominik ***** válasza:
Szerintem biztonságos. Max. a Megyessy Ferenc utcánál vannak hétvégén fura arcok meg este az Újmegyeri téren és a Csobánka téren. De amugy egész jo környék. A közlekesés se rossz csak ugye városszélén van. Duna felöli oldalon a panelok csunyák. A hegy felőli oldalon szebb ott viszont nem csak panel van hanem kertesház is. Összevetve nekem tetszik.
2017. máj. 14. 10:34
 12/13 GerTb válasza:
Sok helyen éltem már Budapest területén, jelenleg 2 éve lakom Békáson. Békásmegyeren kb 40.000 lakos él (kis városnyi ember) amiből következik az embere sokfélesége. Közbiztonság terén negatív tapasztalatom nincs és az elmúlt évek statisztikáját olvasva csökkenő tendencia figyelhető meg. Negatívumként talán a szemetes utcákat tudnám felhozni. Lakosság összetétele tapasztalat alapján mint: a József Attila lakótelep, Dagály - Kárpát utcai lakótelep (Újlipótvárosi), Káposztásmegyer, Kaszásdűlői lakótelep,
2018. febr. 18. 16:20
 13/13 anonim válasza:
Békásmegyer gettó itt lakom 2 éve és téli van kisebbséggel de szerencsére költözni fogunk
2023. júl. 9. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!