Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pócsmegyeri dunaparti házakban...

Pócsmegyeri dunaparti házakban van talajvíz?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tetszik a környék, de ez fontos szempont a vásárlásnál. Köszönöm
2009. ápr. 12. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Annál, amelyik pincével rendelkezik szinte biztos. A szigeten egyébként nem nagyon szoktak pincézni éppen ez okból kifolyólag. Magas vízállásnál pedig annál a háznál is jelentkezik ez a probléma, ahol egyébként nem jön fel a talajvíz. A talaj homokos erősen. Egyébként nincs különösebb probléma a talajvízzel, az ott lakók hozzászoktak, jó ötletekkel és tanácsokkal tudnak ellátni egy házvásárláskor. Bár nekem a lehetne akár nyakig érő a talajvíz, a sziget gyönyörű és a szívem csücske, igazi otthon, bőven kárpótol a néha előforduló talajvízért.
2009. ápr. 12. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, nagyon köszönöm a választ, telket sikerült vennünk, hamarosan építkezünk. Most megnyugodtam, ugyanis a telekszomszédunk mindennel elriasztott. Valószínűleg az bosszantja, hogy 40 évig nem épült mellette ház :( Köszönöm még egyszer :)
2009. ápr. 20. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Majd megbékél a szomszéd. Lehet, hogy csak annyi problémája van, hogy talán ő szerette volna azt a telket, vagy valamelyik hozzátartozója. De majd elfogadja ezt, nem kell különösebben adni a riogatására. Gyönyörű hely, gratulálok a sikeres telekvásárláshoz.
2009. ápr. 21. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
:) nagyon köszönöm :) minden jót viszont!
2009. ápr. 21. 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!