Jól néz ki ez az ágy?
Én szivacsos kivitelben szeretném megvenni csak azon töprengek, hogy a műbőr fejtámlája nem e kopik meg.
ti megvennétek?

tipikus bazári igénytelen ágy. már bocs, de én tuti nem vennék ilyet. a lakásomba nem is illik.
de ha neked tetszik, akkor vedd meg, és ne másokat kérdezgess, úgyis neked kell nézned meg feküdnöd rajta :P

Nekem sem tetszik, de ez ízlés dolga, no meg ami az egyik lakásban nem mutat jól, a másikba lehet, hogy illik.
A fejtámla nem hinném, hogy megkopna, mivel azt alapvetően nem használjátok, de ha mégis, kárpitos pártízezerért kicseréli.
Hát köszönöm szépen a válaszokat. Így már nekem se tetszik annyira.
Amúgy nekem is nagyon bejönnek a fakeretes ágyak de sajna nincs most annyi pénzem rá.
Igazából most is egy franciaágyon alszunk ami kb 11 éves nagyon szépen néz ki csak a szivacs nagyon vékony benne. Elhiszitek ha azt mondom, hogy kb 4cm-es a szivacs benne?
Most ha vennék is egy másik franciaágyat mert azt kapnék 50e körül is abba már nekem 10-12 cm-es szivacsot mutogattak.
Ja és persze amiket 30e körül lehet kapni abban szintén a vékony szivacs van.
Azért hogy megszivatják a szegény embert akinek csak arra telik jól pórul jár ha nem figyel mert elég deszkának tűnik majd az ágy neki.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!