Mit lehet tenni ha egerek költöztek a házba? Már 10-et elfogtunk egérragaccsal de még mindig hallom éjszakánként. Mi a leghatékonyabb megoldás?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 21:29
11/20 anonim válasza:
vagy ma már lehet beszerezni egér és patkány riasztot de azt nem tudom mennyibe van 5 percenként add ki hangot és az elvileg elijeszti őket de tapasztalatom nincs mert nálunk a macsek jön be
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 16. 14:06
13/20 anonim válasza:
Nekem a víkendházban voltak,vettem drága pénzen 2 drb, elektromos riasztot amely egy fabatkát sem ért, sot az volt az érzésem, mintha nem elriasztaná hanem ellenkezoleg oda csalogatta volna az egereket. Aztán jott a ragaszto és a méreg, sajnos a méregget csak akkor használhatom, ha nics itthon a kutya,mert az is megeszi, és elpusztul tole. A csapos egérfogot meg hogy hogynem kijátszották, a kitett kaja eltunt de egeret csak ritkán fogott. Maradt a kegyetlen ragaszto, sajnálom oket, de nagyon utálom is, mert ahová csk beférkoznek mindentt osszerágnak,kulonosen a téli idoszakban amikor ritkán járunk ki a víkendházba.
14/20 anonim válasza:
Nekem is a ragacs vált be. Sajnáltam őket :(, de nem tudtam velük együtt élni :). Ősszel hozzánk is beköltözött egy család, mert a város szélén lakunk, ragaccsal sikerült megfogdosni őket, azóta (lekopogom) nincs egy sem! :)
15/20 anonim válasza:
Szia!
Nálunk bevált és az összes egeret megfogtuk a garázsból. Sétálj be bármelyik Tesco-ba v Spar-ba és sima egyszerű vaniliás nápolyit vegyél. azt tedd az egércsapdába. nálunk alig hogy apu beletette már csattogtak is, három nap alatt mindet megfogtuk. Megőrülnek a szagától, ez a legjobb.
Sok sikert!
16/20 anonim válasza:
Vegyél sima vaniliás nápolyit, attól megkattannak, mi egy egész családot fogtunk meg vele. tedd bele a sima egércsapdába a vaniliás nápolyit, és várj. garantáltan megfogja! Sok sikert!
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom!
2009. ápr. 17. 20:53
18/20 anonim válasza:
Szia! Ha esetleg valamelyik ismerősödnek van görénye, akkor az a legjobb. Ismerősömnél fél óra alatt megvolt és azóta nincs egere. A macskák ilyen téren elég lusták, nehéz olyat találni, aki igazi vadász. Remélem segítettem.
19/20 anonim válasza:
Mi ez a "ragasztó/ragacs" - bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ez most azt jelenti, hogy celluxot raksz le felfordítva, vagy leragasztózod a lyukakat, vagy valami szer népszerű neve?
Nekünk a kamrában bújt meg :-(((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!