Olvasol te is otthon a WC-n?
Figyelt kérdés
Én rendszereen olvasok a vécén, többnyire reklámanyagokat, amiket bedobálnak. Párom útálja hogy az újságokat behordom a vécébe és ott is hagyom. Nektek mi a véleményetek?2011. aug. 7. 12:43
11/15 anonim válasza:
olvasni a kanapén is tudok, a wc-n pisilni ill. kakkantani szoktam. arra való, olvasásra más, jobb helyet is tudok.
egyébként sem szeretek xarszagban ülni fél órákat.
2 perc alatt megvan az egész törléssel együtt :)
12/15 anonim válasza:
Én max átlapozok egy reklámújságot. A férjem viszont rendszerint képes fél-háromnegyed órán át bent ücsörögni a kedvenc regényeivel.. :) Engem nem zavar, hogy ezt teszi. Durva lenne, ha emiatt cseszegetném. Néha bent hagyja a könyvet a wc-n, miután végzett.. Hülyeség ilyenből problémát csinálni. :)
13/15 Zsirember válasza:
Nekem mindig van könyv a vécén. Már rengeteget kiolvastam. Ha nincs könyv, a telefonommal játszom. Ha az sincs, a mosószeres flakonok címkéit olvasgatom.
14/15 anonim válasza:
Szerintem a wc nem olvasoterem !
15/15 anonim válasza:
Nálunk a wc-n való olvasás/rejtvény fejtés már hagyomány. :)
Mióta gyerekem van, különben is csak ott van csend, és egy kis nyugalom. Megnyitom az ablakot résnyire, és nincs büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!