Mennyit kérhetek rá? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha van egy 1+2 fél szobás lakásom amit egy két szobásra cserélnék és a két lakás állapotban egyforma, mennyit kérhetek kb ráfizetésént?2011. aug. 3. 14:42
1/9 anonim válasza:
inkább aki elcseréli a 2-szobás lakást az fog rákérni te meg fizethec !
2/9 A kérdező kommentje:
Miért ő kérhetne rá?
2011. aug. 3. 16:41
3/9 anonim válasza:
hát mert ez a nagyobb lakás szobás amibe akarsz menni akkor még ő adjon rá amikor egy és félszobásba megy lakni 2-szobásból gondolkozz
4/9 A kérdező kommentje:
1+2 fél szobásból megyek két szobábásba. Nem értem miért gondolod, hogy még nekem kéne ráfizetnem.
2011. aug. 3. 17:12
5/9 anonim válasza:
Csináltassatok mindkettőre értékbecslést és máris kiderül.
Hisz az ára nem csak a lakás állapotától, hanem annak közvetlen környezetétől,elhelyezkedésétől, a környéktől is függ.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de tegyük fel ha mindenben eggyezik. Mert találtam egy olyan lakást ami számomra ugyanolyan környék amin a mi lakásunk van és szinte minden eggyezik. Ezért érdekelne, hogy ezektől eltekintve mennyit kérhetek.
2011. aug. 3. 21:51
8/9 anonim válasza:
Az vagyok aki az értékbecslőt javasolta.Akkor igazából szerintem semmit.Hisz akkor kb ugyan az a két lakás,csak az egyikben az egyik szoba két félre van osztva.
9/9 anonim válasza:
Négyzetméter szerint számold ki.
Én felújított 2 szobásból mennék, lepukkant 2+2-esbe, én sem tudok árat, de szeretném 1:1-be cserélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!