SZAKEMBEREK! 600 000 ft elég szerintetek 2 padlásszoba kialakításához?
80 M2 a ház alul a padlástér valamivel kisebb.
Annak a felét tudjuk csak kialakítani 2 szobára.
Ma vettünk fel 600 000 ft ot.
Kell ytong válaszfalra 10 cm es.
Elválasztónak pedig 20 cm es.
Üvegygyapot 10 cm es.
Gipszkarton.
Aljtatbeton
stb.
Elég lesz szerintetek ? :/
Építőiparban tevékenykedek de nem tudom megmondani hogy elég lesz e. Ez függ attól hogy mit mennyiért tudsz megvenni, mennyiért csinálja a szakember, de főleg attól hogy hány m2-t kell megcsinálni.
Kérj több szakembertől árajánlatot, nézelődj több tüzépen.
Ha sok mindent meg tudsz magad csinálni, akkor elég lehet, bár rémisztően szaladnak az összegek, amikor az ember építkezik.
És igen, ha mégis kellene valamihez szakember, legalább 4-5-öt kérdezzetek meg, mert megdöbbentő különbségek vannak a munkadíjban!
Hát nekem elég sok mindenben kéne segíteni.
Lépcső,falak felhúzása,vakolás,szigetelés,ajtó,ablak :/
És szobafestő vagyok szal legalább ezt a részét megúsztam :)
Itt neked csak a munkadíjjal van szerintem problémád. Mert azt nem tudod számolni. Szépen leírod itt, hogy mi kell. Nézz utána a négyzetméter áraknak, számítsd ki mekkora felületre kell az anyag és máris meg van az anyagköltség árad.
A költcsönt számítások után kellet volna felvenni. Ha szabad utólag okoskodni. Előbb kiszámítani mire és mennyi kell majd azután dönteni. Ez utóbbiakat nem sértésnek szántam.
Jó de eleve nem akartam többet sem !
A pénzből meg 100% h nem fog maradni sőt kevés is lesz mert lépcső is kell és az sem olcsó.
Kell még erkélyajtó ablakok ajtók.
Fűtés,villany.
hát akkor az így elég kevés :( szerintem, legalábbis mi csak egy pici homlokzatot csináltattunk (vakolás+festés) volt 20m2 100 rongy
csak az ajtó meg az ablak megintcsak 100ezer, a lépcső is van ennyi szeirntem, és ezekben munkadíj nincs. esetleg ismerős mester? helyileg hol vagytok? lehet tudok ajánlani egy gárdát, számla nélkül dolgoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!