Könnyűszerkezetes ház megbízható kivitelező?
Szeretnénk könnyűszerkezetes házat építtetni Győr peremkerületében ,szeretnék segítséget kérni a kivitelező kiválasztásához tapasztalat alapján!Megköszönném ha segítenétek,lehet ellenpélda is!
Nagyon köszönjük!!!!
Kivitelező ajánlásban nem tudok segíteni de azt is megmondom miért, saját tapasztalat: Mi 5 éve építkeztünk, tégla ház. Akik nálunk dolgoztak azok közül SENKIT nem ajánlanék senkinek, csak az ellenségemnek!
Sajnos a magyar építőipari vállalkozók csak a "lenyúlást" ismerik és a trehány munka végzést. Volt olyan "szakember" akinek szóltam, hogy kicsit jobban kellene figyelni a minőségre, azt mondta: lehet keresni másik embert!
Ismerős könnyűszerkezetes házat épített, most lesz kész, de annyi ideig tartott felépíteni mint az enyém és sok álmatlan éjszakája volt a vállalkozó miatt. Már ügyvéddel fenyegette és így lett valahogy kész!
Viszont nem értem a dolgot: ha ezek az "szakemberek" külföldre mennek dolgozni akkor ott miért tudnak minőségi, határidős munkát végezni?
Vagy itthon már csak az alja, buta és igénytelen "szakemberek" maradtak?
Sajnos ez tényleg így van,Párom is kőműves-burkoló és mindenes:),csak Ő az a tisztességes, minimum 120%-ot nyújtó típus és nap mint nap hallgatom a mérgelődését a munkatársai hozzáállását illetően... Borzasztó,hogy miket hallok az építőiparban...
Egyébként a Kérdezőnek nem saját tapasztalatból,de olvastam itt,hogy a Renovalt házakat ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!