Le akarjuk betonozni az udvar egy részét. Hogy kezdjünk hozzá?
Igazából sejtelmem sincs az ilyesmiről, csak szeretném lebetonozni, hogy könnyebb legyen rendben tartani az udvarnak azt részét.
Linkelnétek leírásokat, tippeket, hogy hogy kell csinálni?
Először üljetek le és gondoljátok alaposan végig a dolgot. Milyen előnyei-hátrányai vannak az egyiknek és a másiknak.
Én nagyon betonellenes vagyok. Először is ronda. Nem tudsz vele mit kezdeni, hogy ne legyen az. Másodszor drága. Harmadszor egyáltalán nem kevesebb munka rendben tartani. Söpörgetni kell, időnként szurkozni, télen jegesedik, sehogy nem jó.
Negyedszer nyáron iszonyúan veri vissza a meleget, és nem hűl le. Az udvarból egy katlant tud csinálni.
Ha mégis csináljátok, akkor arra ügyeljetek, hogy utána a zsaluk helyét szurkozzátok ki, mert ha belemegy a víz, télen szétfagy.
Szokatlan, de esetleg gondolkozzatok el a porcfű ültetésén ( [link] ), ez a legtöbb udvarban egyébként megtalálható, sötétzüld színű fűféle, nem kell nyírni, mert a szálai elterülnek a földön és nem nőnek túl nagyra. Ha egybefüggő felületként van jelen, akkor pedig igen érdekes, hogy például esőben fenntart, így nem leszel sáros, ha kinn mászkálsz sem.
Az udvar hátsó negyedét betonoznánk, tehát nem lenne ronda.
Most az, mert általában ott a fa, amit télen elhasználunk, ott vágják a férjemék, és amilyen lusták, inkább a fűrészt viszik két méterenként, mint a fát. A végeredmény az, hogy kb. centi vastagon csak faforgács van.
Ezt én minden tavasszal felgereblyézem, eldolgozom a talajjal, befüvesítem, és minden r.ohadt tavasszal kezdhetem elölről.
Idén elszaladtak a tennivalók, a kedves párom szexuál bármit csinálni a kertben vagy az udvaron, még ott a tavasszal levágott gally, ember magas gaz van, mert a gallyaktól nem lehet füvet nyírni, és tiszta rovar az egész.
Agyvérzést kapok tőle!!!!!
Egyetlen megoldás marad a betonozás ezen a területen, amit lehet söpörni, leslagozni, és begyűjthető róla a faforgács, kéreg meg minden vacak.
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!