Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi a rezsi egy garzonban...

Mennyi a rezsi egy garzonban nagyjából?

Figyelt kérdés
30 m2-es garzonban, nyáron (amikor nincs fűtés) mennyi a rezsi 1 főnek, csak a gáz+villany+víz? Nagyjából? Ha felteszem nem fürdik napjában hússzor az illető, csak 1szer, max kétszer, meg odafigyel az ember mennyit kapcsolgatja a villanyokat...
2009. ápr. 2. 19:46
 1/2 anonim válasza:
17000
2009. ápr. 12. 07:32
 2/2 anonim válasza:

Hát ezt nehéz megmondani. Nyáron hiába nincs fűtés, készenléti díjat számolnak. Én vidéken lakok, itt a készenléti díj 5500 ft. Ehhez hozzájön az esetleges gáz, mi minden másnap főzünk, így kb 3000. De van ahol (panellakások)ahova nem vezetnek be gázt, és nem is használhatsz PB palackot (Biztonsági előírás) ott a villanytűzhely ha újjabb fajta elvisz kb 20-40 Kw-ot havonta. Villanyszámla inkább ettől függ meg hogy van-e számítógép (plusz 50-90Kw), fagyasztó (ha régi akár 100Kw)

Nekem viszonylag új a hűtőm és mosógépem és éjjel nappal megy a számítógép, így fizetek havi 85Kw-ot. Ez kb 4000 ft.(De ez az ár is szolgáltetófüggő)

Az vízzel soha nem spóroltunk (durr egy pofon)hideg meleg 3-3 köbméter ez most nem tudom mennyibe van.

Ehhez hozzájön még a közösköltség, lépcsőház takarítási díj. Van ahol egybe számolják. Ehhez még hozzájön a jóléti számlák (Kábeltv, internet) bár hogy ez mennyire rezsiköltségnek számít, azt nem tudom. Együtt kb 18000 havonta, de szerintem ha spórolnánk akkor se lenne sokkal kevesebb.

Hogy hányan vagytok a lakásba ilyen szempontból nem számottevő mert a legnagyobb költség (Fűtés, hűtö,) az fix.

2009. ápr. 12. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!