Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasház vagy kertes ház?

Társasház vagy kertes ház?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
kertes!
2011. júl. 17. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs egyértelmű válasz. Végig kell gondolni mindkettőnek az előnyeit, hátrányait, és azok alapján eldönteni, hogy számodra melyek fontosabbak. Én egyértelműen a kertes házra szavazok, egyrészt mert jelenleg panelban lakom és megbolondulok, hogy nincs egy udvar, ahová ki lehet menni, másrészt mert nem akarom, hogy a gyerekem úgy nőjön fel, hogy csak akkor van levegőn, amikor leviszem a játszótérre. De van aki számára ezek az érvek nem annyira fontosak, fontosabb az, hoy talán olcsóbb a lakás, kevesebb a munka vele, és általában közlekdés szempontjából is jobb helyen vannak.
2011. júl. 17. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha választhatnék egyértelműen a kertes, mindenben tökéletesen egyetértek az előttem szólóval!
2011. júl. 17. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis kertes. Most is kertes házban lakom, panelba nem tudnék élni, hiába olcsóbb, de nem tudom hova tenni a motorom, a szerszámaim...
2011. júl. 17. 11:36
 5/7 anonim válasza:
Kertes!
2011. júl. 17. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
fehér emeletes kertes ház barna faablakokkal piros tetőcseréppel nagy birtokkal tehenekkel disznókkal lovakkal kecskékkel tyúkokkal kacsákkal gyümölcsfákkal traktorokkal kombájn-al nagy rétekkel szántóföldekkel
2011. júl. 17. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

én tökéletesen elvagyok társasházban is, nem is tudnám kihasználni a kertes előnyeit. valamint nem is érezném olyan jól magam.

nincs affinitásom a kertészkedéshez, tuti, h elfelejteném kitenni a kukát, mielőtt jön a kukásautó :), félnék, h mikor törnek be, nagy macera egy nagy házat takarítani, ha költöznék, akkor nehezebb is eladni.

egyáltalán nem érzem magam bezárva "ebbe a kis lyukba", most is kinn ülök az erkélyen, sörözök, ölemben a laptop, csendes vasárnap délután van, senki nem nyír füvet, nem flexel, nem üvöltenek idióta gyerekek.

nekem ez az igazi élet! :) jah, és nagyon szép a panoráma :)

2011. júl. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!