Mennyire gázos a 8. kerületben lakni?
Figyelt kérdés
A "dzsumbujos" részre gondolok. Tudom, hogy sok új építésű lakás is van ott, de nem sokat jártam arra életemben. Az albérletek elég jó áron voltak. Mikor arra sétáltam, nem tűnt olyan borzasztónak, de hát megvan a hírneve. Van itt vki, aki ott lakik? Milyen a közbiztonság?2011. júl. 12. 19:55
22/26 anonim válasza:
Én csak nézelődtem ott tavaly sokat, az olcsó lakásárak vonzottak oda, de néhány délutánt ott töltöttem, megnéztem, lakásokat, lépcsőházakat, és úgy döntöttem inkább nem!
23/26 A kérdező kommentje:
Klassz, hogy így lepacsiztak velük.:)
És miért nincsenek kitiltva onnan?
Rokonomat lopták meg pont a Tescoban...
2011. júl. 13. 19:53
24/26 anonim válasza:
Egy jó barátom a Teleki tér mellet örökölt egy lakást.
Hát amit ő tudna itt mesélni. Durva.
Nem telik el hét hogy a házban ne lett volna betörés.
A kapualj egy WC. A drogosok tűi minden napos látványt jelentik. És rendszeres a csalók és besurranó tolvajok zargatása. Saját bevallása szerint az elhunyt rokonok és saját tapasztalati alapján sötétedés után még ő sem közlekedne fegyvernékül ott. Pedig nem gyáva gyerek.
25/26 anonim válasza:
Nem pasiztak le tudod csak emberi jogok. Valami mindig kitalálnak. Az van mint máshol mindig a bűnözők vannak egy lépés előnyben. Hazánkban még többel vezetnek a "rendszerváltás" utáni kormányok lelkes támogatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!