Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire gázos a 8. kerületben...

Mennyire gázos a 8. kerületben lakni?

Figyelt kérdés
A "dzsumbujos" részre gondolok. Tudom, hogy sok új építésű lakás is van ott, de nem sokat jártam arra életemben. Az albérletek elég jó áron voltak. Mikor arra sétáltam, nem tűnt olyan borzasztónak, de hát megvan a hírneve. Van itt vki, aki ott lakik? Milyen a közbiztonság?
2011. júl. 12. 19:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a párommal a 8. ker közepén, a Kálvária téren laktunk több mint fél évig. lekopogom, de egyikünket sem érte semmiféle atrocitás. sőt, amin csodálkoztunk mindig, hogy a kisebbség előre köszönt abban a házban, ahol laktunk. volt, hogy egyedül mentem este haza, de mindenki békén hagyott. őszintén szólva, most egyedül jobban félek a Keletinél, mint a gettó közepén.....
2011. júl. 12. 22:01
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

ÁÁÁÁÁ eszedbe se jusson engem kifosztottak fél év után nem birtam mentem haza és 9 körül elkaptak hturol telefonáltam és úgy fültövönvágtak meg olyat kaptam azt sem tudtam hogy hol vagyok akkor volt a samsung diva az űj jó teló mikor még drága volt enyimet ellopták tőlem és két hétig fájt a nyakam és belilultam a rendőrség kiröhögött akkor amikor költözték lent volt a lépcsőházban a whirlpool felültöltős mosógépem ami csak 1 éves volt és csak 3 percig volt lent az ággyal és mire leértünk eltünt a mosógép szőrén szálán és ezután lesokkoltam nagyon és akkor jött a telefonos utána nem mertem kimenni az utcára sem mert féltem és csak azt engettem be aki télleg hozzám jött és hiába volt szép a lakásom a konyhábaépitett gyönyörű sütőm gázam mosogatógépem mosógépből persze vehettem másikat nekem nagy szivfájdalmam volt mert az a mosógép nekem egy szeretett tárgyam volt mert anyukámtól kaptam és az 1 évet amig tudtam használni nagyon vigyáztam rá

sosem tömtem teli csak ariellel és persillel használtam meg lenorral és elrabolták szegény gépet ami bizony akkor is 100 ezer ft volt én minden dolgomat szeretem és vigyázok mindenemre de ez szörnyen roszul érintett na és főleg a telefonom 24 L

2011. júl. 12. 22:06
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

ha van más választásod, akkor oda ne költözz.

persze, lehet h szerencséd lenne, és békén hagynának, de ha nem, akkor otthagyhatod a fogad.

a cigányokkal nem szabad baxakodni...

inkább laknék valami proli környéken, de cigányok közt soha!

a barátom régen a Kálvária térnél lakott a Barossban. őt nem inzultálták, mert magas, nagydarab legény, de csóri nagyanyjának nem egyszer tépték ki a kezéből a táskáját...

2011. júl. 12. 22:13
 14/26 A kérdező kommentje:

Hát ilyen történeteim nekem is vannak, Zuglóról... Szóval ez bárhol lehet.

Tömő utcát ismeri valaki?

Az milyen ilyen szempontból?

A Corvin negyed mögött van.

2011. júl. 12. 22:22
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
én a tomo sarkán laktam, az erkély tiszta mozi :D lövöldözés, stb. szerencsére a metro pár perc volt gyalog, nade éjjel inkább másnál aludtam, minthogy hazamenjek:D ja, és a csótányok.................... iszonyat.
2011. júl. 12. 23:48
 16/26 anonim ***** válasza:
Még nem ment el a kedved? És Zugló melyik részén? Mert a Egressy sarkán a Sing-Sing tényleg egy kis nyolcker.
2011. júl. 13. 02:19
 17/26 anonim ***** válasza:

A Corvin-sétány a legnagyobb gettó közepén van, elkezdtek néhány lerobbant házat elbontani, és azok helyére építették az új "palotákat", de a pusztulat lakók megmaradtak a többi házban.

Dolgoztam is ott, de még régről emlékeztek rám, békénhagytak.

2011. júl. 13. 13:33
 18/26 A kérdező kommentje:

Hát akkor a Tömő utca kilőve.:D Pedig klassz kis lakás lett volna ott olcsón. De inkább kihagyom.

Zuglóban a Fogarasi Tesco egy érdekes gyűjtőhely. Meg a környékére jár lopni a kisebbség a bevásárláshoz.

2011. júl. 13. 19:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Azt ismerem. De jellemzően csak két-három bár nagy család. Kollégák névről ismerik őket.
2011. júl. 13. 19:39
 20/26 A kérdező kommentje:

Kollégák?

Rendőr vagy?:)

2011. júl. 13. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!