Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet venni Budapesten öröklak...

Lehet venni Budapesten öröklakást 3.5millió ft-ért?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8-ért már talán kapsz normálisat.
2011. júl. 11. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak nem éri meg. 15-18 nm-es (időnként félkomfortos) garzont kaphatsz ennyiért a 8. kerület lepukkant részein.
2011. júl. 11. 14:42
 3/11 anonim válasza:
A 17. kerületiben az emeletes házakban már árulnak ennyiért olyan 35-40nm-eseket. Keress rá a www.ingatlannet.hu-n.
2011. júl. 11. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
4 millioert lattam egy 9nm est a 8.keruletben
2011. júl. 11. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Valami komfort nélküli lyukat a kisebbségi-telepen talán. De én oda a lábamat se szívesen tenném be, nem hogy ott lakjak!

Igaz az utóbbi években lejjebb mentek a lakásárak, de szerintem ennyiért lakásnak nevezhetőt nem igazán kapsz.

Én pontosan 10 éve kerestem lakást Budapesten ilyen 5-6 millió körül.

Akkor még a netes ingatlanpiac nem volt olyan fejlett mint ma. Főképp csak újsághirdetések és ingatlanközvetítők voltak. Így egy csomó pénzt és időt elutaztam 200km-ről, hogy a világ végére valami peremkerületben ennyi pénzért szó szerint putrikat nézzek.

Aztán ezt meguntam és vettem egy viszonylag jó állapotú panelt, ami a belvároshoz közel van 7 millióért.

Mondjuk az igaz, hogy ma se tudnám többért eladni. Örülhetnék ha ennyiért elmenne és még nem nekem kéne ráfizetni. Azóta pedig volt némi infláció is. Ha akkor bankba tettem volna ezt a pénzt, 10 év alatt egész szép összeg gyűlhetett volna már össze. De hát lakni muszáj volt valahol...

2011. júl. 11. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:

van is, tuti nem vennék ennyiért, mert tuti, h valami nagyon gané helyen van, és elég gyatrán néz ki, és az is tuti, h nem nagyobb az egész mint egy átlag panel-nappali.

önkormányzati lakásokat próbálnak így elügyeskedni, de ott ennyiért tulképp a bérleti jogot vásárolod meg, a valóságban semmit sem kapsz.

ami túl szép, h igaz legyen, az nem igaz.

2011. júl. 11. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem,annyiért szerintem még lepukkantat sem kapsz, max önkormányzati lakást. Én tavaly vettem lakást,és ilyen árra azt mondta az egyébként nagyon kedves eladó néni,hogy a wc és a zuhanyzó a kinti folyosó végén van,de ne aggódjak, mert azt csak ketten használják.:) Hát te tudod neked milyen igényeid vannak.
2011. júl. 11. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek közt van több öröklakás is. Hát nem tudom .... de neked kell tudnod.

2011. júl. 11. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!