Poloska ellen mit lehet tenni? Látok egyet az ablakban mit tegyek?
Már sírtam is,egyszerűen undorodom tőle,és nekem kell(ene) megfognom.Apa mindig gyufásdobozzal fogja meg,de nekem ősszel sem sikerült!:S De nincs itthon csak nővérem ő pedig nem fogja meg,csak röhög rajtam.Most a reluxán van fent,két csík között itt megfogni lehetetlen.Teljesen kétségbe vagyok esve...:S
Mit tegyek?
LÉGYSZI VEGYETEK KOMOYAN!!!
14/L
Tényleg?
Én azt hallottam,hogy ha megöljük kiad magából vmi szagot és több poloska jön a szagra.
Na ezt kipróbálom majd,ha megtalálom.
Eltűnt.:'(
(tudom,most biztos nyápicnak tartotok,de egyszerűen rosszul leszek a látványától...)
Na igen,kellemetlen.
Egyszerűen nem látom,nővérem lefújtva majdnem 1órája de egyáltalán nincs büdös bent.A baj csak az,hogy nincs meg,sőt a szőgenyem nagyon mintás,színes és nem látom...Meg persze undorodom tőle..:S:(
Ha valóban poloska volt, az kinti állat (az emberen élősködő nagyon pici), és a kivezető utat kereste. Ha kinyitod az ablakot, örömmel kimegy a saját lábán.
Én is lapra szoktam mászatni és úgy kivinni, ha nem fogom meg, nem büdös. Egyébként meg szívó szájszervűek ezek a bejövősek, harapni nem tudnak.
Tudom,hogy nem haranak.Volt már közelebbi kapcsolatom is vele.:S
Na a probléma megoldódott...eltűnt pedig ki se nyitottam az ablakot...Néztük a szekrény mögött,a tetején a növények között...de sehol se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!